| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Opeth u Kultura i Zabava forumu; Ja ga upravo slušam...ne znam očekiva sam više.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #42 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,551
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Opeth Ja jos uvijek ocekujem neki album koji ce biti slican Damnation albumu.. A za ovo, onako, tipican Opeth (koji mi je super). Iako prva pjesma ima onaj zenski vokal, sto bas i nije tipicno ( ), ali mi je genijalno ukomponirano...
__________________ Even a clock that does not work is right twice a day. |
| | |
| | #44 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,551
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Opeth Coil mi je odlicna.. Burden isto.. I da, u Hessian Peel su koristeni reversed lyrics.. Zanimljiv detalj hihihi ![]()
__________________ Even a clock that does not work is right twice a day. |
| | |
| | #49 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 01-08-06
Poruka: 1,023
![]() | Re: Opeth Samo, nažalost, ovo nije potpuna verzija albuma, već promotivna, skraćena za čak 15 minuta. Ovdje sam našao koliko pjesme na albumu ustvari traju: Opeth - Watershed [Progressive Death/Black Metal] - Metal Kingdom Izgleda da ćemo morati sačekati do lipnja za punu verziju...
__________________ Nije bogat onaj koji mnogo ima, već onaj kome malo treba. |
| | |
| | #50 (permalink) |
| eXt | Re: Opeth Evo nek sam i ja preslušao to... Jedino mi se sviđa pisma Burden, zapravo super mi je! A ostalo mi je nezanimljivo, dosadno, zastranili su previše na nekim djelovima u onoŠtoSeDanasNaziva tehničku (dosadnu) progresivu... ![]() Skinio sam i novi Ayreon, baš me zanima....
__________________ What a hell am I doin here? I don't belong here. |
| | |
![]() |
| Tagovi: metal, opeth |
« Kult!!!!!!!!!!
|
Ples-help »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:27.

), ali mi je genijalno ukomponirano...