| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Original vs. Obrada u Kultura i Zabava forumu; Citat: Pravi autor: Rowanne Hmmm... Ako baš moram birati, onda Hendrix. (a što se tiče Sinatre, naravno da "ko ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #101 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Original vs. Obrada Citat: )
__________________ Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi.... | |
| | |
| | #102 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Original vs. Obrada evo da nastavim..... meni jedna od bezidejnijih obrada.... ali opet stvar je toliko dobra, i toliko ju tuu leži ova agresivnija i neuobičajeno brza pjesma za bitlse, da na kraju ispada i dobar poso' što se ono kaže....al meni eto bezveze... ![]() Helter Skelter Bitlsi jutu
__________________ Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi.... |
| | |
| | #103 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Original vs. Obrada bitlsi.....debelo..... Sori ljudi šta pišem post za postom, al ovo moram stavit... Umbrella Rhianna Manic street preachers... ![]() ![]() ![]() EDIT: Ustvari sam napisa tri posta za postom.... ![]() Sori... ![]()
__________________ Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi.... Zadnji Uredio kresola : 08-03-08 u 22:39. |
| | |
| | #104 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Original vs. Obrada Ne znam koja to kombinacija mora biti uz U2 da bi mi oni bili bolji, a kamoli Beatlesi . Što se tiče druge kombinacije, mislim da je suvišan svaki komentar, MSP.
__________________ The power of accurate observation is frequently called cynicism by those who don`t have it. |
| | |
| | #105 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Original vs. Obrada Marvin Gaye....ovo može biti i psihičke naravi, jer ne mogu više slušat Kridense, previše ih čujem svugdi.... evo još jedna preblesava.... A hard days night The Beatles... Peter Sellers... ![]() ![]() ![]() ne znam, šta kažete....Originalna obrada, ako ništa drugo... ![]()
__________________ Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi.... |
| | |
| | #110 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Original vs. Obrada Piksizi.... Hallelujah Leo Cohen Jeff Buckley probajte ako ćete slušat istrpit do kraja Buckleyevu verziju....to mi je jedan od najboljih kavera ikad... Edit: šit, sve je od baklija zaštićeno na jubituu...vidiću ako iskopam...
__________________ Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi.... Zadnji Uredio kresola : 11-03-08 u 16:12. |
| | |
![]() |
| Tagovi: obrada, original |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:49.

)

.