| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Pearl Jam 26.09. Dom sportova u Kultura i Zabava forumu; Zagreb 26.09. eace Ovo ne propuštam za ništa na svijetu. Evo tko ne vjeruje, nek si pogleda ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Photoshop freak | Zagreb 26.09. eace Ovo ne propuštam za ništa na svijetu.Evo tko ne vjeruje, nek si pogleda na njihovom siteu sve lijepo piše link na Pearl Jam news ![]()
__________________ My drinking team has a soccer problem -> SUDJELUJ U PHOTOSHOPIRANJU <- ZADATAK 2 : Vražja cura Zadnji Uredio fL/.\Sh : 25-04-06 u 15:31. |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Photoshop freak | Re: Pearl Jam 26.09. Dom sportova Citat:
![]() ![]()
__________________ My drinking team has a soccer problem -> SUDJELUJ U PHOTOSHOPIRANJU <- ZADATAK 2 : Vražja cura | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Sarcastic mr. know it all... | Re: Pearl Jam 26.09. Dom sportova danas trebao izaći album,izašao u cijelom svijetu osim kod nas.posjetio većinu cd shopova u Rijeci,ekipa nema pojma ni da izlazi,samo u jednom shopu mi je tip rekao za par dana najvjerojatnije al mi nije djelovao nekako uvjerljivo.saznao da ga još nema ni u Zgb ![]()
__________________ ...over and out for a while... |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Sarcastic mr. know it all... | Re: Pearl Jam 26.09. Dom sportova it's getting closer nema nikakve predgrupe,što bi trebalo značiti da ćemo dobiti najprije akustični set,a onda normalni koncert..dakle mislim da će bit predobro can't wait karta je v žepu
| | |
| | #10 (permalink) |
| Sarcastic mr. know it all... | Re: Pearl Jam 26.09. Dom sportova 6 days to go u subotu 23.09.2006 htv je otkupio prava za emitiranje dvostrukog dvd koncerta pearl jama- live in the garden (snimljeno 8.7.2003 u madison square garden-u NYC). mislim da će biti na hrt2 u ponoć,ali provjerite ako vas zanima.. a prema svim najavama zagrebački koncert biti će najbolji,najduži na ovoj euro turneji(trebali bi dobiti dva seta znači cca nekih 35 pjesama) svi vi koji ste u dvojbi, ići li ili ne na koncert moja skromna preporuka je da odete (usprkos malo većoj cijeni karte od 360kn) jer bog zna kad ćete i da li ćete ih u bližoj budućnosti imati prilike vidjeti(zadnja euro turneja je bila 2000) pa vidite sami.mislim da vam nakon koncerta love neće biti žao ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: 2609, dom, jam, pearl, sportova |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Novi Pearl Jam (release date - 1.5.2006.) | k-fLiP | Glazba | 3 | 25-04-06 13:04 |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:08.

eace Ovo ne propuštam za ništa na svijetu.

car si što si to iskopao,rep+