| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Pearl Jam 26.09. Dom sportova u Kultura i Zabava forumu; Prijatelj mi ide na koncert u Beč dan prije ako se ne varam, pa onda na koncert u ZG... ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) | |
| Sarcastic mr. know it all... | Re: Pearl Jam 26.09. Dom sportova Citat:
ja nažalost samo u Zg ove godine
__________________ ...over and out for a while... | |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Sarcastic mr. know it all... | Re: Pearl Jam 26.09. Dom sportova a evo i potvrda vijesti o emitiranju dvd-a live at the garden na htv-u.. http://www.net.hr/glazba/page/2006/09/20/0155006.html a uz to još i koncert iz barcelone na otvorenom radiju u ponedjeljak navečer set lista iz barcelone Set List: Inside Job, Corduroy, World Wide Suicide, Animal, Dissident, Given To Fly, Breakerfall, In My Tree, Even Flow, You Are, State of Love and Trust, Whipping, Better Man, Do The Evolution, Life Wasted 1st encore: Black, Improv (Ole Ole), Small Town, Crazy Mary (by Victoria Williams), Comatose, Alive 2nd encore: Why Go, I Believe In Miracles (by The Ramones), Hunger Strike by Temple Of The Dog (with guest vocalist Andrew Stockdale of Wolfmother), Baba O'Riley by The Who (with guest vocalist Andrew Stockdale of Wolfmother), Yellow Ledbetter a završen je i poster za zadnjih 5 koncerata(uključujući Zg)..jebeno izgleda ![]()
__________________ ...over and out for a while... |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Sarcastic mr. know it all... | Re: Pearl Jam 26.09. Dom sportova Ho,ho,ho dreams come true jednostavno koncert je bio prejeben. naj moment koncerta-definitivno genijalno odsviran porch,i eddievo penjanje po konstrukciji-nakon valjda 10-ak ako ne i više godina(vidi slike dolje).prejebeno otvaranje sa severed hand,na black sam se skoro rasplakao ,publika pjeva prvi dio bettermana,matt cameronov solo na bubnjevima za vrijeme even flow i rockin in a free world odsviran do bola.za kraj standardno yellow ledbetter i mccready-eva solaža na gitari.publika isto genijalna,čak ni tribine nisu sjedile.na koncertu ljudi iz cijelog svijeta.par meksikanaca,kanađana,poljaka,švaba,norvežani,talijani,cijela bivša država i okolne...jednostavno predobro ispred dvorane smo se utaborili oko 2 i pol,a ušli unutra oko 7 i pol. nažalost slike su mi ispale kara,jer sam svakom pjesmom bio sve dalje od pozornice,a i krepao mi je blic na aparatu pa sve nešto mračno mutno,tako da mi je samo par slika vrijedno gledanja,a to će bit tu. ispred nosa mi je pobjego zadnji poster(onaj koji sam postavio u mom prethodnom postu) a i majice su nestale dok sam se probio do štanda,tako da se moram zadovoljit s dvd-om i plakatom od cijele euro turneje 2006. evo i setlist sa koncerta,malo su me puno iznenadili sa thin air,thumbing my way i all or none...sve u svemu super,žao mi je što nisu svirali inside job,nothingman,daughter,spin the black circle i rearviewmirror.ali još ne mogu vjerovati da su došli kod nas. setlist: Severed Hand, Corduroy, Hail Hail, Last Exit, World Wide Suicide, Small Town, Given To Fly, Unemployable, In Hiding, Even Flow, Education, Do The Evolution, Jeremy, Army Reserve, Gimme Some Truth (by John Lennon), Whipping, Life Wasted 1st encore: Thin Air, Thumbing My Way, All Or None, Black, Wasted Reprise, Better Man, Porch 2nd encore: Blood, Alive, Rockin' in The Free World, Yellow Ledbetter a još se i eddie(pjevač) potrudio pa i malo pričao na hrvatskom,pa smo na hrvatskom čuli pljuvanje po georgeu bushu prije army reserve ako se ne varam... ...a meni najdraži dio koncerta je bio kad je eddie rekao-"see you next year",pa bi ja dodao-let it be evo par slikica koje vrijede spomena iz mog albuma,ali i ostalih internet izvora: ![]()
| | |
| | #17 (permalink) | |
| Sarcastic mr. know it all... | Re: Pearl Jam 26.09. Dom sportova Citat:
,stvarno dugo nisam čuo da se je popeo po konstrukciji toliko visoko.pa mi je čak na pamet palo da bi se mogao baciti u publiku od gore,što je bila česta pojava na koncertima početkom 90-ih ali ipak malo previsoko
__________________ ...over and out for a while... | |
| | |
| | #18 (permalink) |
| banned | Re: Pearl Jam 26.09. Dom sportova quote wonderwall ...a meni najdraži dio koncerta je bio kad je eddie rekao-"see you next year",pa bi ja dodao-let it be let it b, let it b, let it b, let it b.......................................................................................
__________________ Darth Damfisk creed "Always look on the Dark Side of life, tu ru, tu ru tu ru tu ru" |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Sarcastic mr. know it all... | Re: Pearl Jam 26.09. Dom sportova ma vidi ove: www.pearljamexico.net www.pearljamevolution.blogspot.com www.pearljambootlegs.blogspot.com
| | |
![]() |
| Tagovi: 2609, dom, jam, pearl, sportova |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Novi Pearl Jam (release date - 1.5.2006.) | k-fLiP | Glazba | 3 | 25-04-06 13:04 |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:18.

ja nažalost samo u Zg ove godine