Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Glazba
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Glazba Raspravljate o temi Pearl Jam 26.09. Dom sportova u Kultura i Zabava forumu; Prijatelj mi ide na koncert u Beč dan prije ako se ne varam, pa onda na koncert u ZG... ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 20-09-06, 16:35   #11 (permalink)
Semi Profesional Go-Kart Racer

Datum registracije: 05-11-05
Godina: 20
Poruka: 4,627
Servant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant
Re: Pearl Jam 26.09. Dom sportova

Prijatelj mi ide na koncert u Beč dan prije ako se ne varam, pa onda na koncert u ZG...

Ajd uživajte u koncertu, PJam-ovci...
Odgovori sa citatom
Star 20-09-06, 17:33   #12 (permalink)
Sarcastic mr. know it all...

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 23
Poruka: 4,358
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku wonderwall

Citat:
Pravi autor: Servant
Prijatelj mi ide na koncert u Beč dan prije ako se ne varam, pa onda na koncert u ZG...

Ajd uživajte u koncertu, PJam-ovci...
smrad jedan ja nažalost samo u Zg ove godine
Odgovori sa citatom
Star 22-09-06, 12:12   #13 (permalink)

wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima

a evo i potvrda vijesti o emitiranju dvd-a live at the garden na htv-u..

http://www.net.hr/glazba/page/2006/09/20/0155006.html

a uz to još i koncert iz barcelone na otvorenom radiju u ponedjeljak navečer

set lista iz barcelone

Set List: Inside Job, Corduroy, World Wide Suicide, Animal, Dissident, Given To Fly, Breakerfall, In My Tree, Even Flow, You Are, State of Love and Trust, Whipping, Better Man, Do The Evolution, Life Wasted

1st encore: Black, Improv (Ole Ole), Small Town, Crazy Mary (by Victoria Williams), Comatose, Alive
2nd encore: Why Go, I Believe In Miracles (by The Ramones), Hunger Strike by Temple Of The Dog (with guest vocalist Andrew Stockdale of Wolfmother), Baba O'Riley by The Who (with guest vocalist Andrew Stockdale of Wolfmother), Yellow Ledbetter

a završen je i poster za zadnjih 5 koncerata(uključujući Zg)..jebeno izgleda

Odgovori sa citatom
Star 27-09-06, 13:18   #14 (permalink)
banned

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 4,580
pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

ljudi moji..........................kad su izašli i počeli skoro sam se upišo od sreće.

FENOMENALNO+GENIJALNO

"Always look on the Dark Side of life, tu ru, tu ru tu ru tu ru"
pharaoh je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-09-06, 14:15   #15 (permalink)

Ho,ho,ho

dreams come true

jednostavno koncert je bio prejeben.
naj moment koncerta-definitivno genijalno odsviran porch,i eddievo penjanje po konstrukciji-nakon valjda 10-ak ako ne i više godina(vidi slike dolje).prejebeno otvaranje sa severed hand,na black sam se skoro rasplakao ,publika pjeva prvi dio bettermana,matt cameronov solo na bubnjevima za vrijeme even flow i rockin in a free world odsviran do bola.za kraj standardno yellow ledbetter i mccready-eva solaža na gitari.

publika isto genijalna,čak ni tribine nisu sjedile.na koncertu ljudi iz cijelog svijeta.par meksikanaca,kanađana,poljaka,švaba,norvežani,talijani,cijela bivša država i okolne...jednostavno predobro

ispred dvorane smo se utaborili oko 2 i pol,a ušli unutra oko 7 i pol.

nažalost slike su mi ispale kara,jer sam svakom pjesmom bio sve dalje od pozornice,a i krepao mi je blic na aparatu pa sve nešto mračno mutno,tako da mi je samo par slika vrijedno gledanja,a to će bit tu.

ispred nosa mi je pobjego zadnji poster(onaj koji sam postavio u mom prethodnom postu) a i majice su nestale dok sam se probio do štanda,tako da se moram zadovoljit s dvd-om i plakatom od cijele euro turneje 2006.

evo i setlist sa koncerta,malo su me puno iznenadili sa thin air,thumbing my way i all or none...sve u svemu super,žao mi je što nisu svirali inside job,nothingman,daughter,spin the black circle i rearviewmirror.ali još ne mogu vjerovati da su došli kod nas.

setlist:

Severed Hand, Corduroy, Hail Hail, Last Exit, World Wide Suicide, Small Town, Given To Fly, Unemployable, In Hiding, Even Flow, Education, Do The Evolution, Jeremy, Army Reserve, Gimme Some Truth (by John Lennon), Whipping, Life Wasted

1st encore: Thin Air, Thumbing My Way, All Or None, Black, Wasted Reprise, Better Man, Porch
2nd encore: Blood, Alive, Rockin' in The Free World, Yellow Ledbetter

a još se i eddie(pjevač) potrudio pa i malo pričao na hrvatskom,pa smo na hrvatskom čuli pljuvanje po georgeu bushu prije army reserve ako se ne varam...

...a meni najdraži dio koncerta je bio kad je eddie rekao-"see you next year",pa bi ja dodao-let it be

evo par slikica koje vrijede spomena iz mog albuma,ali i ostalih internet izvora:

Odgovori sa citatom
Star 27-09-06, 14:33   #16 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 8,327
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

haha, on se penje a svi slikaju...
Wamp je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-09-06, 14:37   #17 (permalink)

Citat:
Pravi autor: Wamp
haha, on se penje a svi slikaju...
pa atrakcija ,stvarno dugo nisam čuo da se je popeo po konstrukciji toliko visoko.pa mi je čak na pamet palo da bi se mogao baciti u publiku od gore,što je bila česta pojava na koncertima početkom 90-ih ali ipak malo previsoko
Odgovori sa citatom
Star 27-09-06, 16:48   #18 (permalink)
banned

pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

quote wonderwall ...a meni najdraži dio koncerta je bio kad je eddie rekao-"see you next year",pa bi ja dodao-let it be

let it b, let it b, let it b, let it b.......................................................................................

pharaoh je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-09-06, 16:58   #19 (permalink)
banned

vid ovo šta sam sad našao

www.wcyt.org/Pearl%20Jam/pearljamhour.htm

pharaoh je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-09-06, 18:42   #20 (permalink)

ma vidi ove:

www.pearljamexico.net
www.pearljamevolution.blogspot.com
www.pearljambootlegs.blogspot.com
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: 2609, dom, jam, pearl, sportova

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Novi Pearl Jam (release date - 1.5.2006.) k-fLiP Glazba 3 25-04-06 13:04

Trenutno vrijeme na forumu: 11:18.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103