Ja se nikad ne obazirem na pjesme... tak npr. moja sestra, pustim joj ovo a onda "daj gasi to", pustim joj ono "daj gasi to" a jebote šta ak te te pjesma podsjeća na nekog sad ćeš zbog tog prestat slušat neku pjesmu... meni je osobno to bezveze
Raspravljate o temi Pjesma koja vas veže za nekoga u Glazba forumu, dio Kultura i Zabava foruma; ajde napišite imena pjesama koje vas vežu za nekoga i zašto baš ta....
Zadnji Uredio Pretorian : 30-11-06 u 04:13
Ja se nikad ne obazirem na pjesme... tak npr. moja sestra, pustim joj ovo a onda "daj gasi to", pustim joj ono "daj gasi to" a jebote šta ak te te pjesma podsjeća na nekog sad ćeš zbog tog prestat slušat neku pjesmu... meni je osobno to bezveze
Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku [photoshop, programiranje, izrada web stranica i ostalo...]
Radar404 <- moj blog
lol...
mene obicno neki pjevaci/pjevacice vezu za neku osobu...i onda je ista scena ko i sa gogijevom sestrom...GASI TO![]()
dinamo ja volim
... zbog njega samog![]()
Kiki, samo si nam zaboravio reći zašto baš te pjesmePravi autor: Kristijan
:
A mene za dečka veže pjesma Sviraj nešto narodno zbog jedne situacije u kojoj smo se našli dok je ta pjesma svirala i onih stihova: "zagrli me samo, stisni me jako"
Zadnji Uredio Pretorian : 30-11-06 u 04:14
urban - moja voda
... lipa u duši...
a jebemu eowyn šta baš moram, kvragu
a ne znam ni sam zašto, colonia zato što je jedanput bilo na telki, ma ne da mi se objašnjavati duga priča
.. ma gle ga... daj objasni sad.. baš nas zanimaPravi autor: Kristijan
![]()
Diamonds are 4ever
Podsjeća me na osobe u plavom, ta mi je pjesma svirala u PU Petrinjska
Divlje Jagode - Marija - to je za jednu
Akon - Lonley - za zadnju žensku