| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Pjesma koju danas ne možete izbaciti iz glave u Kultura i Zabava forumu; Citat: Mene sada hladno moze udariti grom Da ne osjetim Da se ne pomjerim Po me' sada s neba mogu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1011 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Pjesma koju danas ne možete izbaciti iz glave Citat:
__________________ Now Im not looking for absolution Forgiveness for the things I do But before you come to any conclusions Try walking in my shoes | |
| | |
| | #1013 (permalink) |
| Starter | Re: Pjesma koju danas ne možete izbaciti iz glave več par dana mi se stlno vrti pjesma od bosanskog predstavnika na ovogodišnjoj euroviziji, nezna dali ju je tko čuo? pjevač se zove Laka, a pjesam "pokušaj" mislim da će pjesma daleko dogurat, lik je kao neki pederčič ali je spaljen
__________________ This is our decision to live fast and die young |
| | |
| | #1014 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 09-04-08 Lokacija: sjedište MI6 Godina: 33
Poruka: 546
![]() ![]() ![]() | Re: Pjesma koju danas ne možete izbaciti iz glave zaljubljena moja žena u nekog kretena polako se prema meni gasi ljubav njena i na zidu njegov poster ne mogu da shvatim piše lepo ispod slike pevač riki, pevač riki martin aj riki martine, brate shvati me ne motaj se oko nje aj riki martine, brate shvati me dobit ćeš batine.. užas al iz glave ne ide, pa bok
__________________ You only live twice |
| | |
| | #1017 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-02-08 Lokacija: Odmah tu do ... evo tu!
Poruka: 341
![]() | Re: Pjesma koju danas ne možete izbaciti iz glave nobody knows the trouble ive seen louis amstrong
__________________ Život kao igra(blog) |
| | |
| | #1018 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Pjesma koju danas ne možete izbaciti iz glave Jedna tipična muška (kakti teško im pada )Citat:
__________________ Now Im not looking for absolution Forgiveness for the things I do But before you come to any conclusions Try walking in my shoes | |
| | |
| | #1019 (permalink) |
| Veteran | Re: Pjesma koju danas ne možete izbaciti iz glave ![]() Zezaš me? Ja ovu zum-zum nikako da danas izbacim iz glave ![]() Ima jedna reklama na radiju koja se vrti s tom pjesmom ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: danas, glave, izbaciti, koju, mozete, pjesma |
« Šta vam piše u Winampu...
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:41.

)