| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Pjesma koju danas ne možete izbaciti iz glave u Kultura i Zabava forumu; jučer sam na TV-u gledao nekih 30 min posvećenih Novkoviću pa mi malo zuji taj njegov uradak "Stari ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #111 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,704
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pjesma koju danas ne možete izbaciti iz glave jučer sam na TV-u gledao nekih 30 min posvećenih Novkoviću pa mi malo zuji taj njegov uradak "Stari Pjer"..hehe
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli |
| | |
| | #112 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-05-07 Lokacija: okolo Zg Godina: 23
Poruka: 71
![]() | Re: Pjesma koju danas ne možete izbaciti iz glave Yes I hold some keys of gold With cigarettes and silver bullets Angels cry and devils lie The world is our stage Look inside and try and find The part of me that's whole I wish I knew But I got threw behind Take my hand Across this land Escape this, all the hell inside Create this man To make my stand And break this hardened shell in time..... pjesma mi je stalno u glavi ![]()
__________________ Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima. |
| | |
| | #115 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,459
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pjesma koju danas ne možete izbaciti iz glave Underworld-Born slippy predobro
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
![]() |
| Tagovi: danas, glave, izbaciti, koju, mozete, pjesma |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:59.