| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Pjesma koju danas ne možete izbaciti iz glave u Kultura i Zabava forumu; bolesna stvar, baš sam si to sad išao skinut..nekad sam slušao BHG... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,932
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pjesma koju danas ne možete izbaciti iz glave bolesna stvar, baš sam si to sad išao skinut..nekad sam slušao BHG
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 01-10-06 Godina: 20
Poruka: 617
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pjesma koju danas ne možete izbaciti iz glave Sako Polumenta Eh kad bi ti Ref. Eh kad bi ti, zelje moje popila kap po kap zedna bi me ostala eh kad bi ti, moje usne dotakla zauvijek, drugog bi se odrekla Kada ti usne zamislim zelje u strasti prosto mi polude poletim i osecam da vatra tiho juri u venama vec dobro znam u tvoju zamku upadam Ti jednostavno osvajas k'o otrov mojim venama se siris umijes bas da me razneses, da me smiris najbolje znas da uzmes i das kamen u svilu pretvaras Ref. Ja dacu sve zivot i sne samo da kraj sebe imam te ja dacu sve zivot i sne samo da kraj sebe imas me Ti jednostavno osvajas k'o otrov mojim venama se siris umijes bas da me razneses, da me smiris najbolje znas da uzmes i das kamen u svilu pretvaras
__________________ I`M SOOO GOOD I SCREAM MY OWN NAME DURING THE SEX |
| | |
| | #40 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,518
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pjesma koju danas ne možete izbaciti iz glave Leaving New York od REM-a mi se danas vrti po glavi
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
![]() |
| Tagovi: danas, glave, izbaciti, koju, mozete, pjesma |
« Šta vam piše u Winampu...
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:02.