| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Pjesma koju danas ne možete izbaciti iz glave u Kultura i Zabava forumu; Ima se, moze se... Ja nemam pojma ni jel ima ta pjesma ili je to netko pjevao pa sam ja ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #71 (permalink) |
| Sexy Profesorica | Re: Pjesma koju danas ne možete izbaciti iz glave Ima se, moze se... Ja nemam pojma ni jel ima ta pjesma ili je to netko pjevao pa sam ja zapamtila, nista ne znam o toj 'pjesmi' ali stalno mi je u glavi, ne znam ni jednu rijeci osim te 4 ![]()
__________________ Da se promenim, kazes, tesko je, ko jednom prevari da bude veran kasno je! Evo kajem se i ne bi podnela da desi mi se sve, sve ono sto sam tebi radila! |
| | |
| | #72 (permalink) |
| charolastra | Re: Pjesma koju danas ne možete izbaciti iz glave Balašević - Priča o Vasi Ladačkom
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #73 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 01-10-06 Godina: 20
Poruka: 617
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pjesma koju danas ne možete izbaciti iz glave Citat:
postoji ta pjesma... evo.. meni je bzvz.... o sponzoru i sponzoruši al sve jr to podsvjesno valjda Mitar Miric Ima se, moze se Pricaju ljudi da si me ukrotila i ko na loto premiji dobila pa me ko limun cedis a sta cu kada vredis A ne znaju da nisam ja od juce mnogo od mene moraju da uce lepotu treba negovati jer to se uvek isplati Ref. 2x Ima se, moze se ma hvala Bogu da ti kupim bar sve sreca da mogu Ima se, moze se sve cu ti dati kol'ko kosta nek kosta ko ima taj i plati Pricaju ljudi dobro dok se sale ma samo ne daj Boze da me zale s tobom sam svoj na svom ne dugujem nista nikome A ne znaju da nisam ja od jucer mnogo od mene moraju da uce lepotu treba negovati jer to se uvek isplati
__________________ I`M SOOO GOOD I SCREAM MY OWN NAME DURING THE SEX | |
| | |
| | #75 (permalink) |
| Purger | Re: Pjesma koju danas ne možete izbaciti iz glave Prince-Kiss
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
![]() |
| Tagovi: danas, glave, izbaciti, koju, mozete, pjesma |
« thoMPson
|
Narodnjaci - video »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:36.

ali stalno mi je u glavi, ne znam ni jednu rijeci osim te 4 

šta mi je ?????