| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Pjesme iz reklama u Kultura i Zabava forumu; Citat: Pravi autor: spider_kretenka pomagajte... kako se zove pjesma iz reklame za hyundai tucson ide nekako "...the spirit in ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #35 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pjesme iz reklama Meni najdraža pjesmica iz reklame: "Djeca žele srcem svim, da smo uvijek mi uz njih, Monte dječje vrijeme... čokolada, lješnjaci, zdravo mlijeko, lagana krema, Monte dječje vrijeme.. Srcem svim smo uza njih, Monte dječje vrijeme" ![]()
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #36 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-02-08 Lokacija: Odlična, hvala na pitanju
Poruka: 595
![]() ![]() ![]() | Re: Pjesme iz reklama Citat:
tooo!!
__________________ Ako razgovaram na telefon, sigurno su dobre vijesti, jer kod mene, drugačije ne mogu ni biti ![]() Čestitke Dinamu za ligu Uefa, napokon da su i naši klubovi pobijedili. Pozdrav od Hajdukovca | |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-08-07 Lokacija: City of Angels =) Godina: 16
Poruka: 513
![]() | Re: Pjesme iz reklama kak se zove pjesma iz reklame za bavariu, reklama je onak nešto u zatvoru i nakraju piše nastavlja se... pretpostavljam da je pjesma neki žestoki rock, pa ako itko zna?
__________________ Andry =)... http://billytalentfan.blog.hr I don't need you to tell me what to do, And I don't need you to tell me what to be, F**K YOU! |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-02-08 Lokacija: Odlična, hvala na pitanju
Poruka: 595
![]() ![]() ![]() | Re: Pjesme iz reklama pjesma je iz reklame za king sladoled. Znam da se pjesma zove When i need you. To je inače pjesma od Celine Dion, koja se nešto prenemaže, pa može zna li tko koja je ono što pjeva verziju koja je u reklami
__________________ Ako razgovaram na telefon, sigurno su dobre vijesti, jer kod mene, drugačije ne mogu ni biti ![]() Čestitke Dinamu za ligu Uefa, napokon da su i naši klubovi pobijedili. Pozdrav od Hajdukovca |
| | |
![]() |
| Tagovi: reklame pjesme |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:28.

tooo!!