| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Plagijat debel tri prsta???? u Kultura i Zabava forumu; Pjevačica Soni Malaj je pjesmu „Ndarja“ izvela na prošlogodišnjem festivalu u Tirani „Albanian To Fest 3 2006“.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Pjevačica Soni Malaj je pjesmu „Ndarja“ izvela na prošlogodišnjem festivalu u Tirani „Albanian To Fest 3 2006“.
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo |
| | |
| | #3 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | cura je neuporedivo ljepša.....to uopće nije upitno....ali je pjesma definitivno tako slična...... ![]()
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Purger | Re: Plagijat debel tri prsta???? Ma nije plagijat...čital sam danas da su jako slične al stručnjaci kažu da nije plagijat ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #6 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ajde kao da je bed...nek mala kaže da je bila na čevapima preko i da je čula melodiju i sve će biti ok, nego ovako dovodi u pitanje stručnjake koji su prošle godine izabrali vrhunski hit naše i vaše mladosti
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Radost Europe | Re: Plagijat debel tri prsta???? Citat:
po volumenu bi se reklo da ide i za ručak i za večeru, 6 mjeseci zaredom nije čudo što joj melodija ostala u uhu ![]()
__________________ Show love with no remorse | |
| | |
![]() |
| Tagovi: debel, plagijat, prsta, tri |
« REQ Kompleks K- Laž
|
Godsmack »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:08.