| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Plagijat debel tri prsta???? u Kultura i Zabava forumu; ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #17 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 4,116
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Plagijat debel tri prsta???? Pesma je totalno razlicita od te albanske,nema nikakvu slicnost.
__________________ Zapamti da je ponekad i kada ne dobiješ nešto što želiš čudesan udarac sreće. |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 21-12-06
Poruka: 666
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Plagijat debel tri prsta???? ..meni uopće nisu slične pjesme - moglo bi se još 150 naći koje imaju sličnu melodiju ili sličan način izvedbe ali definitivno nisu plagijati!
__________________ Love me or leave me............. Hey,where is everybody going ??? |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-11-06 Godina: 17
Poruka: 423
![]() | Re: Plagijat debel tri prsta???? pjesma je pobijedila i to je to ... kome se svidja, svidja...bar je bolje od onog proslogodisnjeg smeca lordija...iduce godine mozemo u beograd na euroviziju jer je blizu ![]() cujem sad se govori da je napokon pobijedila pjesma koja je stvarno PJESMA a ne npr. ono smece iz turske prije par godina(kad se zenska razmahala haljinom od 15 metara ili cime vec) ili grcke 2005.god. koji su pobijedili samo zbog scenskog nastupa, koje je bilo nula od ovogodisnje pobjednice sve u svemu eurovizija je smece...moje misljenje. btw...sjecate li se onog ivana mikulica...isto plagijatora (13.mjesto) ??? dajes mi krilaaaaaaaaaaaaa ![]() |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-03-07 Lokacija: Balkan
Poruka: 1,053
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Plagijat debel tri prsta???? Citat:
".......Najavljujući je kao "lezbijku iz Kragujevca" hrvatski T-portal piše da "uprkos seksualnoj opredeljenosti pobednice, ovogodišnji rezultat Eurosonga označava povratak u normalu nakon lanjskog 'frik šoua'". I šta reći osim - komšije, čistite đubre ispred svoje kuće i dobro došli u Beograd 2008. godine!" Ček, ček, imam ja bolji "izvor" molitve....... naslovna iz Titanika ![]() Zadnji Uredio miksi : 16-05-07 u 22:41. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: debel, plagijat, prsta, tri |
« REQ Kompleks K- Laž
|
Godsmack »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:02.

Ne znam, ali kao da se radi o potpuno različitim pjesmama. Čak ne čujem sličnost 

pusa
Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!