Meni uopće ne zvuče istoNe znam, ali kao da se radi o potpuno različitim pjesmama. Čak ne čujem sličnost
![]()
Raspravljate o temi Plagijat debel tri prsta???? u Glazba forumu, dio Kultura i Zabava foruma; ...
....žrtva sam bludnih misli....
Meni uopće ne zvuče istoNe znam, ali kao da se radi o potpuno različitim pjesmama. Čak ne čujem sličnost
![]()
Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.
plagijat? Pa šta danas nije plagijat? Nek žena pevuši na miru, pesma loša ko i svaka druga. Za god dana se nitko neće ni sjećati
i curka je lezbijka....upravo huljić na htv-u provalio.......pa šta će joj ker onda.....![]()
![]()
![]()
....žrtva sam bludnih misli....
Pesma je totalno razlicita od te albanske,nema nikakvu slicnost.
Ako tvoja sreća zavisi od postupaka drugih osoba, onda zaista ne možeš biti srećna osoba.
..meni uopće nisu slične pjesme - moglo bi se još 150 naći koje imaju sličnu melodiju ili sličan način izvedbe ali definitivno nisu plagijati!
Love me or leave me............. Hey,where is everybody going ???
pjesma je pobijedila i to je to ... kome se svidja, svidja...bar je bolje od onog proslogodisnjeg smeca lordija...iduce godine mozemo u beograd na euroviziju jer je blizu
cujem sad se govori da je napokon pobijedila pjesma koja je stvarno PJESMA
a ne npr. ono smece iz turske prije par godina(kad se zenska razmahala haljinom od 15 metara ili cime vec) ili grcke 2005.god. koji su pobijedili samo zbog scenskog nastupa, koje je bilo nula od ovogodisnje pobjednice
sve u svemu eurovizija je smece...moje misljenje.![]()
btw...sjecate li se onog ivana mikulica...isto plagijatora (13.mjesto) ???
dajes mi krilaaaaaaaaaaaaa![]()
Citiraću ti jednan Beogradski dnevni list:
".......Najavljujući je kao "lezbijku iz Kragujevca" hrvatski T-portal piše da "uprkos seksualnoj opredeljenosti pobednice, ovogodišnji rezultat Eurosonga označava povratak u normalu nakon lanjskog 'frik šoua'". I šta reći osim - komšije, čistite đubre ispred svoje kuće i dobro došli u Beograd 2008. godine!"
Ček, ček, imam ja bolji "izvor" molitve....... naslovna iz Titanika
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zadnji Uredio miksi : 16-05-07 u 23:41