| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Plagijat debel tri prsta???? u Kultura i Zabava forumu; ma šta se vas dvije palite, kad debela bude imala 2 stranice viceva kao Žak, e onda se javite... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #33 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,690
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Plagijat debel tri prsta???? Citat:
Nisam znala da su ljudi tak nabrijani na ovom forumu tak da se ni zajebancija više ne kuži! ![]()
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! | |
| | |
| | #34 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-03-07 Lokacija: Balkan
Poruka: 1,053
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Plagijat debel tri prsta???? Citat:
umesto ![]() | |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,518
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Plagijat debel tri prsta???? kolika frka oko jedne prosječno loše pjesme i koja rasprava oko jednog festivala europskog kiča i trasha zvanog eurosong ![]()
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #37 (permalink) | |
| Radost Europe | Re: Plagijat debel tri prsta???? Citat:
ni blizu kao frka oko jedne prosječno loše domaće trash pjevačice ![]()
__________________ Show love with no remorse | |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 4,111
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Plagijat debel tri prsta???? Samo ljubomorni mogu da gaze po necijem uspehu, to je uvek bilo i bice!
__________________ Zapamti da je ponekad i kada ne dobiješ nešto što želiš čudesan udarac sreće. |
| | |
| | #39 (permalink) |
| One Minute Silence | Re: Plagijat debel tri prsta???? ali samo sto kod vas ne vazi ona parola da sport, muzika pobjeđuju sve... npr na 12 bodova od BiH digla su se 3 prsta i to sam na 12 BiH bodova.. super, svaka cast...sta da se drugo kaze...
__________________ I'm a man, person, look, see, closer please, touch, feel, flesh, yes real, like you I bleed, I hurt, I touch, I fuck, I need.I possess what you need, individuality, often heard of, rarely seen. |
| | |
| | #40 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 4,111
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Plagijat debel tri prsta???? To sto je digla tri prsta, sta je tu toliko strasno?? Verovatno nije mislila nista uvredljivo, vec je to uradila za svoju zemlju (digla tri prsta)...Ta tri prsta su postala za neke bas neverovatna....Mislim..... Bez veze!
__________________ Zapamti da je ponekad i kada ne dobiješ nešto što želiš čudesan udarac sreće. |
| | |
![]() |
| Tagovi: debel, plagijat, prsta, tri |
« REQ Kompleks K- Laž
|
Godsmack »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:54.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!