E bez obzira na sve, tri prsta je simbol Srbije. Opet kazem njena reakcija nije bila na osnovu politike!!!!!!!!!!!!!!!!! Niti je bilo nista podrugljivo,vec namenjeno svim Srbima koji gledaju,a ne na politickoj osnovi!!!!!!!
Raspravljate o temi Plagijat debel tri prsta???? u Glazba forumu, dio Kultura i Zabava foruma; pa eto neka ne znace nista...ali sto je se to bas desilo kad je bosna dala 12 bodova??? a naravno ...
Da ga hoće joj nano, da ga hoće joj nanice, da ga hoće zabit Džeko, jooj nano nanice!!!
E bez obzira na sve, tri prsta je simbol Srbije. Opet kazem njena reakcija nije bila na osnovu politike!!!!!!!!!!!!!!!!! Niti je bilo nista podrugljivo,vec namenjeno svim Srbima koji gledaju,a ne na politickoj osnovi!!!!!!!
Ako tvoja sreća zavisi od postupaka drugih osoba, onda zaista ne možeš biti srećna osoba.
pffff
jebala vas politika
ajmo sprdat debelu![]()
Show love with no remorse
Jel ti citas lepo sto sam napisala, rekla sam da nije bilo na politickoj osnovi i da NEMA VEZE SA POLITIKOM!!Pa znala sam da se sve vrti oko politike....Ja sam licno ponosna na Mariju i na to sto je pokazala sta je i odakle je! To je to sto imam da kazem u vezi toga!!!
Zadnji Uredio Lulu Bg : 21-05-07 u 12:55
Ako tvoja sreća zavisi od postupaka drugih osoba, onda zaista ne možeš biti srećna osoba.
volio bih nije bilo iz politickih razloga...ali previse činjenica upućuje politiku...ili je samo slučajnost...
Da ga hoće joj nano, da ga hoće joj nanice, da ga hoće zabit Džeko, jooj nano nanice!!!
Nema to veze sa politikom,brbela je pjevala dobro,molila je za pobjedu i dobila!
Molitve su joj bile uslišene!
Jedino kaj bi voljela je da me upozna sa svojim stilistom,fakat je imala outfit,imiđ i sve to u kompletu!
Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!
![]()