Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Glazba
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Glazba Raspravljate o temi Plagijat debel tri prsta???? u Kultura i Zabava forumu; Citat: Pravi autor: Neptune Koje su to činjenice? To se i ja pitam? Pa bila dobra pjesma,svidla se ljudima,...

Odgovor

Opcije Teme
Star 23-05-07, 01:29   #51 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-04-07
Godina: 19
Poruka: 1,689
Eleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavan
Re: Plagijat debel tri prsta????

Citat:
Pravi autor: Neptune Pogledaj Poruke
Koje su to činjenice?
To se i ja pitam?

Pa bila dobra pjesma,svidla se ljudima,kakve to veze ima s politikom?
Odgovori sa citatom
Star 23-05-07, 07:23   #52 (permalink)
Radost Europe

Datum registracije: 19-05-04
Godina: 3
Poruka: 3,882
Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Lovel

Citat:
Pravi autor: Neptune Pogledaj Poruke
Koje su to činjenice?
tenisice su od firme na čelu koje je manager čija baba ima susjedu kojoj kućna pomoćnica simpatizira Huga Chaveza
Odgovori sa citatom
Star 23-05-07, 09:13   #53 (permalink)
One Minute Silence

Datum registracije: 06-01-07
Godina: 24
Poruka: 8,392
DinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku DinoB Pošalji poruku preko Skype-a korisniku DinoB

pa jestel čoravi?? napiso sam na prethodnim postovima...
kada god su dobili 12 bodova slavlje je normalno bilo, osim kad je bih dala, tada su se digla 3 prsta.. ne vjerujem da je bas tada najsretnija bila i da je od srece digla 3 prsta (kao sto se nagađalo na prethodnim postovima)..
a činjenice da su cetnici (a tu ne svrstavam sve srbe) dok su klali,ubijali itd.. dizali 3 prsta..tako da za mene ta 3 prsta ne mogu predstavljat nista pozitivno.. a ona da je imalo pametna,posto kazete da nije iz politickih razloga, ne bi to uradila...
DinoB je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-05-07, 13:15   #54 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 23
Poruka: 4,018
Lulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavan

Joj kako ti lupas gluposti!!! Ne mogu da verujem da si u sve ovo ubacio politiku, rat, klanje.....Politika ti je na drugoj temi...a ne smaraj s tim ovde! Devojka jeste da ne izgleda super, nagadjali su da je lezbejka, ali iskreno bas me briga sta je ako ima dobar glas i ako ima dobru pesmu, to je sve ne bitno! Na Euroviziji je bilo i gorih grupa i pevaca pa nista...A sto se tice tri prsta, ti i ja ne mozemo to isto da gledamo,ja i dalje mislim da nije bilo na politickoj osnovi a ti pricas o nekom klanju...bas strasno!
Odgovori sa citatom
Star 23-05-07, 15:20   #55 (permalink)
One Minute Silence

DinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku DinoB Pošalji poruku preko Skype-a korisniku DinoB

ma boli me ku*ar jel lijepa ili nije..ionako samtram euroviziju sranjem jednim velikim...al ajd mrsko mi vise o ovom sranju pisat..uglavnom smatram da je bezveze sto je digla 3 prsta kad je vec digla..i to je to..
DinoB je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-05-07, 16:08   #56 (permalink)
Akademik Foruma

Lulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavan

Kao prvo, nepristojan si mnogo.
Kao drugo, spomenula sam to dal je lepa ili ne zbog toga zato sto su ostali komentarisali njen izgled.
A kao trece, ja ne smatram da je nesto lose sto je digla tri prsta,za njenu zemlju! I s moje strane je to to!
Odgovori sa citatom
Star 23-05-07, 16:28   #57 (permalink)
One Minute Silence

pod prvo, navedi mi razlog zasto sam nepristojan.
pod dva, da je najruznija, ako je najbolje otpjevala neka pobjedi.
pod tri, u ovoj diskusiji si prva spomenula rijec "politika", ako ne vjerujes malo pregledaj postove
DinoB je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-05-07, 17:03   #58 (permalink)
Akademik Foruma

Ne zelim da se tu nesto prepirem,ni raspravljam. Neko se pre tog posta pitao ili cak i ti nisam sigurna (mrzi me sad da citam 6 strana) pitao sta joj ona tri prsta, pa sam zbog toga rekla da nije na politickoj osnovi tj da to nije uradila da bi povredila ili uvredila nekog. Samo sam to rekla!
Odgovori sa citatom
Star 23-05-07, 17:31   #59 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 30
Poruka: 18,419
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Držite se teme. Politika nema šta tražiti ovdje, imate forum za to.

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-05-07, 18:09   #60 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 01-05-07
Godina: 22
Poruka: 941
Mean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznat

Ta M.Š je živo muško,ali ima dobar glas....
Mean girl je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: debel, plagijat, prsta, tri

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:36.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114