| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Plagijat debel tri prsta???? u Kultura i Zabava forumu; Citat: Pravi autor: Neptune Koje su to činjenice? To se i ja pitam? Pa bila dobra pjesma,svidla se ljudima,... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,689
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Plagijat debel tri prsta???? To se i ja pitam? Pa bila dobra pjesma,svidla se ljudima,kakve to veze ima s politikom?
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| | |
| | #53 (permalink) |
| One Minute Silence | Re: Plagijat debel tri prsta???? pa jestel čoravi?? napiso sam na prethodnim postovima... kada god su dobili 12 bodova slavlje je normalno bilo, osim kad je bih dala, tada su se digla 3 prsta.. ne vjerujem da je bas tada najsretnija bila i da je od srece digla 3 prsta (kao sto se nagađalo na prethodnim postovima).. a činjenice da su cetnici (a tu ne svrstavam sve srbe) dok su klali,ubijali itd.. dizali 3 prsta..tako da za mene ta 3 prsta ne mogu predstavljat nista pozitivno.. a ona da je imalo pametna,posto kazete da nije iz politickih razloga, ne bi to uradila... |
| | |
| | #54 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 4,018
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Plagijat debel tri prsta???? Joj kako ti lupas gluposti!!! Ne mogu da verujem da si u sve ovo ubacio politiku, rat, klanje.....Politika ti je na drugoj temi...a ne smaraj s tim ovde! Devojka jeste da ne izgleda super, nagadjali su da je lezbejka, ali iskreno bas me briga sta je ako ima dobar glas i ako ima dobru pesmu, to je sve ne bitno! Na Euroviziji je bilo i gorih grupa i pevaca pa nista...A sto se tice tri prsta, ti i ja ne mozemo to isto da gledamo,ja i dalje mislim da nije bilo na politickoj osnovi a ti pricas o nekom klanju...bas strasno!
__________________ Zapamti da je ponekad i kada ne dobiješ nešto što želiš čudesan udarac sreće. |
| | |
| | #56 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Plagijat debel tri prsta???? Kao prvo, nepristojan si mnogo. Kao drugo, spomenula sam to dal je lepa ili ne zbog toga zato sto su ostali komentarisali njen izgled. A kao trece, ja ne smatram da je nesto lose sto je digla tri prsta,za njenu zemlju! I s moje strane je to to!
__________________ Zapamti da je ponekad i kada ne dobiješ nešto što želiš čudesan udarac sreće. |
| | |
| | #57 (permalink) |
| One Minute Silence | Re: Plagijat debel tri prsta???? pod prvo, navedi mi razlog zasto sam nepristojan. pod dva, da je najruznija, ako je najbolje otpjevala neka pobjedi. pod tri, u ovoj diskusiji si prva spomenula rijec "politika", ako ne vjerujes malo pregledaj postove |
| | |
| | #58 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Plagijat debel tri prsta???? Ne zelim da se tu nesto prepirem,ni raspravljam. Neko se pre tog posta pitao ili cak i ti nisam sigurna (mrzi me sad da citam 6 strana) pitao sta joj ona tri prsta, pa sam zbog toga rekla da nije na politickoj osnovi tj da to nije uradila da bi povredila ili uvredila nekog. Samo sam to rekla!
| | |
| | #59 (permalink) |
| charolastra | Re: Plagijat debel tri prsta???? Držite se teme. Politika nema šta tražiti ovdje, imate forum za to.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: debel, plagijat, prsta, tri |
« REQ Kompleks K- Laž
|
Godsmack »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:36.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!