Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Glazba
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Glazba Raspravljate o temi (po vašem mišljenju) precjenjena glazba u Kultura i Zabava forumu; dakle bilo šta što je inače smatrano kao super odlično, klasikom a vi ne mozete shvatit zasto. Bilo šta bend, ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 09-07-07, 00:38   #1 (permalink)
Banned

Datum registracije: 07-05-07
Poruka: 2,571
Datachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svima
(po vašem mišljenju) precjenjena glazba

dakle bilo šta što je inače smatrano kao super odlično, klasikom a vi ne mozete shvatit zasto. Bilo šta bend, album ili pjesma.

evo npr, ja nemogu shvatiti nirvaninu pjesmu ''smells like teen spirit'', uopće ne shvaćam zašto je se svrstava u rock klasike. prvo zbog glazbe. cijela pjesma je jednolična i dosadna. u biti se sastoji od dva dijela koji se stalno ponavljaju. posebno me ubija bas koji je ekstremno dosadan. čak i na dijelu gdje bi pjesma trebala biti malo drugačija, na solaži, ništa novo. melodija gitare prati melodiju vokala. što je užas.
ova pjesma je postala sinonim za grunge glazbu što je po mom mišljenju velika šteta za taj pravac jer ima puno boljih grunge bendova od nirvane.
Datachi je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-07-07, 00:58   #2 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 02-07-07
Godina: 22
Poruka: 447
skin2yard je zabranio reputaciju
Re: (po vašem mišljenju) precjenjena glazba

slazem se da ima boljih "grunge" bendova nego nirvana, ali uvez SLTS, ne slazem se, pjesma je originalna i ima jebene rijeci, nije postojalo nista slicno prije ni poslje slts....
po meni je radiohead precjenjen bend, mislim nisu losi ali jednostavno nisu najbolji bend na svijetu
Odgovori sa citatom
Star 09-07-07, 01:02   #3 (permalink)
Banned

Datachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svima

evo vidis, ja se s tobom ne slazem u vezi s radioheadom

jedan od rijetkih bendova za koje mogu reci da imaju 3 savršena albuma

btw, pojasni mi malo ovo

A mulatto
An albino
A mosquito
My libido
Yea
Datachi je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-07-07, 01:05   #4 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-03-07
Godina: 21
Poruka: 2,428
Bahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masi

Što se tiće grunge pravca Pearl Jam mi je daleko bolji od Nirvane...mada mislim da Nirvana opčenito nije loš bend...

Meni se npr. gade guns n roses,ja njih svrstavam pod neki ljigavi hard rock.

Ne volim ih zbog kopiranja određenih bendova i zbog preseravanja njihovog pjevača.

A i najveći hitovi su im ustvari obrade poput one Knocking on the Heavens Door koju je napisao Bob Dylan i one Simphaty For The Devil od Rolling Stones-a...
Bahamut je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-07-07, 07:54   #5 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 02-07-07
Godina: 25
Poruka: 308
Belial se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Belial

Citat:
Pravi autor: Datachi Pogledaj Poruke

A mulatto
An albino
A mosquito
My libido
Yea
to nema veze s vezom, premda mi pjesma nije loša i imam ju a ovo je jednostavno glupi dio teksta te pjesme da se popuni rupa, inače nikog od svih nabrojanih ne preferiram ništa posebno premda mi je ova vrsta glazbe najbolja ali od nikog ne bi slušao cijeli album nego samo nekoliko pjesama koje mi se svide...
Pearl Jam iznad drugih!
Odgovori sa citatom
Star 09-07-07, 09:51   #6 (permalink)
Sarcastic mr know it all spinning the black circle

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 23
Poruka: 4,509
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima

sviđa mi se ovo vaše Pearl Jam iznad drugih

Precijenjeno

Nirvana, iako mrzim taj bend i uvijek sam ih mrzio realno smatram da su waaay overated, čini mi se da je sva ta pompa oko njih više radi obožavanja lika (a ne djela) Kurta Cobaina...

Sex pistols-Kao neki punk pioniri blabla, u biti su miljama daleko od Clasha i Ramonesa...No za razliku od ovih gore, rado i često ih slušam

Elton John...wtf ... candle in the wind

bit će još...

kad se sjetim
Odgovori sa citatom
Star 09-07-07, 10:06   #7 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,621
Homesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svima

Nestala mi poruka ili sam stisnuo krivi gumb?
Uglavnom, dobro da spominjete samo strane izvođače, jer bi nabrajanjem naših estradnjaka zakrčili forum
Slažem se za Nirvanu i Sex Pistolse, a niti Metalica ne blista zadnjih godina. A što se tiče Sir Eltona Johna, napisao, skladao i izveo čovjek bezbroj pjesama, nekih dobrih, nekih lošijih, a to što mu je dodijeljena titula Sir..... stvar izbora Kraljice Majke

A sigurno ih ima jo dosta precijenjenih.
Odgovori sa citatom
Star 09-07-07, 15:31   #8 (permalink)
Banned

meni su od granđa Screaming Trees jaki. a i Afhgan Whigs. dobro oni nisu baš granđ ali ih često bacaju u tu košaru..

Afghan Whigs - Gentlemen

Datachi je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-07-07, 15:50   #9 (permalink)
Sarcastic mr know it all spinning the black circle

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 23
Poruka: 4,509
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima

Grunge je meni izronio masu dobrih bendova, a većina ih je suprotno od ove teme potcijenjena...

Na spomen grunge-a prva asocijacija svima je Nirvana...A meni su ohoho draži Alice in Chains, Mudhoney, Mother love bone, Soundgarden, Temple of the dog i Mad Season ( nažalost oni su ostali samo na jednom albumu, a članovi benda su bili Mike McCready iz Pearl Jam-a, pokojni Layne Staley iz AiC, Mark Lanegan iz Screaming trees-a...Ali heroin je učinio svoje ...)

I da ne ubrajam tu Pearl Jam, koji je uz Mudhoney i Melvinse valjda jedini "preživjeli prvoborac grunge-a", ali moje skromno mišljenje je da su oni (PJ) odavno izašli iz okvira grunge-a te su definitivno jedan od najvećih rock bendova u povijesti...
Odgovori sa citatom
Star 09-07-07, 15:57   #10 (permalink)
Banned

Citat:
Pravi autor: wonderwall Pogledaj Poruke

Na spomen grunge-a prva asocijacija svima je Nirvana...
ovo je najtužnije
Datachi je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: glazba, mis ljenju, precjenjena, vas em

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 20:19.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114