Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Glazba
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Glazba Raspravljate o temi poklonite mi nju za rođendan - saša matić u Kultura i Zabava forumu; a i spot je u skladu sa riječima...

Odgovor

Opcije Teme
Star 12-05-08, 19:03   #1 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,699
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan
poklonite mi nju za rođendan - saša matić

a i spot je u skladu sa riječima

Kristijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-05-08, 19:04   #2 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 19,197
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza
Re: poklonite mi nju za rođendan - saša matić

pa nije ti rođ još par mjeseci

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-05-08, 19:04   #3 (permalink)
Administrator

Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

lol ma pjesma hahaha
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-05-08, 11:31   #4 (permalink)
Starter

Datum registracije: 13-05-08
Godina: 24
Poruka: 12
Smedja-84 se izdvaja iz mase

pjesma je stvarno odlična a Saša Matić super pjevać imala sam ga prilike slušati uživo.

pozz
Smedja-84 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-05-08, 11:33   #5 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-12-07
Poruka: 1,055
tajnica ima ono neštotajnica ima ono neštotajnica ima ono neštotajnica ima ono neštotajnica ima ono neštotajnica ima ono nešto

pjesma je zakon.....
So what the hell, leap!
tajnica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-05-08, 11:38   #6 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 3,678
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

A ko je muf?
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-05-08, 11:42   #7 (permalink)
Administrator

lol muf
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-05-08, 11:48   #8 (permalink)
Starter

Datum registracije: 13-05-08
Godina: 24
Poruka: 12
Smedja-84 se izdvaja iz mase

šta ti je muf baš ?
Smedja-84 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-05-08, 12:34   #9 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,061
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

odgovorit ću ti zagonetkom: muf je ono što imaš, a ne daš.
ševa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-05-08, 12:46   #10 (permalink)
Black Tattoo

Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 6,507
Sahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Sahataba

Citat:
Pravi autor: ševa Pogledaj Poruke
odgovorit ću ti zagonetkom: muf je ono što imaš, a ne daš.
znaci onaj grijac za ruke s nikim ne djeli ili

IV. Čin opere La Bohème
Citat:
Musetta odlazi da joj kupi muf za njene ledene ruke, Marcello da dovede liječnika, a Colline da založi svoj kaput da bi sve to platili. Rodolfo i Mimì ostaju sami i sjećaju se svog prvog susreta. Ostali se vraćaju i Mimì je presretna zbog novog mufa, vjerujući da je to poklon od Rodolfa i sretno zaspi.
I won't change to fit your plan, Take me as I am

Zadnji Uredio Sahataba : 14-05-08 u 12:49.
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:37.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111