| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi pomoc oko gitare u Kultura i Zabava forumu; htio bi malo trenirtat prebiranje po zicama pa bi molio dali ko zna neke lijepe pjesme.ja ih bas neznam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-03-07 Godina: 21
Poruka: 2,421
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pomoc oko gitare Ako si početnik najednostavnija stvar za sviranje ti je Zombie od Cranberries... evo ti link od tablatura. Zombie Tab by Cranberries @ Ultimate-Guitar.Com Zadnji Uredio Bahamut : 09-07-07 u 00:17. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-03-07 Godina: 21
Poruka: 2,421
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pomoc oko gitare Dobro to je prejednostavno ali evo mu tablature bar s akordima. Smoke On The Water Intro Tab (ver 3) by Deep Purple @ Ultimate-Guitar.Com |
| | |
| | #5 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,816
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pomoc oko gitare heh dok se sjetim gitare..i liječničkog za vojsku..tam josh prije pita lik neku žensku oprostite a ima u autobusu tv?(a vozimo se pol vure s busom do zegea) -nema.. -eh super ja chu onda uzeti gitaru pa ću svirat... tad uletava vuXs: aa uzmi i orgulje da ti ih razbijem na glavi..haha evo to sam htio podijeliti s vama i prvo naući brateca martina |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 587
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pomoc oko gitare A kaj je sa Shadowsima i njihovim Apacima?!? To sam ja prvo naucila svirat...naravno uz House Of The Rising Sun...kud odmah Zombija...
__________________ There was a long silence, during which I found this incredible horror assuming the hues of reality. |
| | |
![]() |
| Tagovi: gitare, oko, pomoc |
« narodnjaci 2007
|
Nessun Dorma »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:02.