| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi punk u Kultura i Zabava forumu; Hladno Pivo - Džinovski.... alfa i omega domaćeg punka.... album koji mi se uz Majke tada vrtio neprestano po kazetofonu...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 07-10-06 Godina: 22
Poruka: 1,096
![]() ![]() | Re: punk JA bas neznam puno punk bendova,ali su mi najdraži DK,Sex pistolsi,Hives(prvi album) USput,volio bih imati nesto od Black Flaga i The Adicts (odlicna tema)
__________________ Ako si sjena,gdje ti je hlad? |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 02-01-08
Poruka: 23
![]() | Re: punk Volim punk, mada ga u yadnje vrime manje slusam. Najjaci su mi Dead Kennedys, Cock Sparrer, Sex Pistols, Ramones, Dropkick Murphys, Angelic Upstarts, Bad Brains... The Clash su mi ludilo, al ih nikad po muzici nisam smatrao bas punkom, vec su vise nekako samo pripadali tom djiru. Sta se tice domace scene, Hladno Pivo su definitivno kraljevi, ali ima i jos dobrih kao KUD Idijoti, Djubrivo, Antitodor, Dekubitus, Satan Panonski... A sta mislite o Dropkick Murphys i Celtic punku opcenito_ |
| | |
| | #30 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: punk Citat:
A reci mi Kud Idoti, Alergija, Piteri, itd ja sam na punk sveni vec 12 god i Hladno pivo je jedan od top punk bandova ali Kud Idoti su sami vrh Punk scena je jako opširna u hrvatskoj samo što nas ne jebu 2 posto i neznate za pola odličnih punk bandova koji nemaju priliku
__________________ "I'm going to make him an offer he can't refuse" | |
| | |
![]() |
| Tagovi: punk |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:03.

Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.