| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi R: Srce nije kamen?? u Kultura i Zabava forumu; Ili kako se već ta pjesma zove iz one sapunice, cura dosadna da nabavim... Tko to uopće pjeva?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Master of ceremony Datum registracije: 29-05-05 Lokacija: Zagreb
Poruka: 2,093
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: R: Srce nije kamen?? Srce nije kamen-TOŠE PROESKI Ne zaboravi nikad, na tvojoj sam strani, da voliš me niko ti neće zabranit, još minut pa ponoć i suza za kraj al tu sam za tebe znaj. Jer srce nije kamen, ne, srce nije kamen, da ga samo baciš iz kaputa kao kartu poslije puta. Srce nije kamen, ne, srce nije kamen, kad pukne na dva dijela nije vrijedno jer više na kuca ko jedno, srce nije kamen. Tebi je lako proglasit me greškom, skupit sve stvari, i otić sa smješkom. Sad ti je lako, a loše kad krene, onda se sjetiš mene. Jer srce nije kamen, ne, srce nije kamen, da ga samo baciš iz kaputa kao kartu poslije puta. Srce nije kamen, ne, srce nije kamen, kad pukne na dva dijela nije vrijedno jer više na kuca ko jedno, srce nije kamen. U dušu me tvoj pogled tako, lomim se pucam ko staklo. Kako da kažem ti zbogom, kad sve gubim s tobom. Jer srce nije kamen, ne, srce nije kamen, da ga samo baciš iz kaputa kao kartu poslije puta. Srce nije kamen, ne, srce nije kamen, kad pukne na dva dijela nije vrijedno jer više na kuca ko jedno, srce nije kamen.
__________________ ![]() Nemojte mi davati reputaciju, jer ćete usporiti ili srušit server |
| | |
| | #3 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: R: Srce nije kamen?? ne volim ga ali evo ti: Zabranjeno stavljanja linkova muzike i mp3-a na Forum
__________________ ![]() Nemojte mi davati reputaciju, jer ćete usporiti ili srušit server Zadnji Uredio Joks : 18-01-07 u 08:02. |
| | |
| | #4 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: R: Srce nije kamen?? osim toga ne moraš lagati da ti cura to traži. Priznaj - za mene je, romantičar sam itd.....
__________________ ![]() Nemojte mi davati reputaciju, jer ćete usporiti ili srušit server |
| | |
![]() |
| Tagovi: srce nije kamen, tose proeski |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:50.