| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Rammstein u Kultura i Zabava forumu; Njemački industrial metal band, formiran 1994. god, prodali su preko 12 milijuna albuma po svijetu... Ime su uzeli (i dodali &... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| side scrolling arcade action gamer | Rammstein ![]() Njemački industrial metal band, formiran 1994. god, prodali su preko 12 milijuna albuma po svijetu... Ime su uzeli (i dodali "m") od lokacije njemačke tragedije gdje je 80 ljudi ozljeđeno i poginulo zbog nesreće tijekom American Air Force zračnih akrobacija. Poznati su po svom karakterističnom zvuku i stilu, i genijalnom scenskom nastupu. Članovi: * Till Lindemann - Vocals * Richard Z. Kruspe - Lead Guitars, Backing Vocals * Paul Landers - Rhythm Guitars, Backing Vocals * Oliver Riedel - Bass Guitar * Christoph Schneider - Drums * Christian Lorenz - Keyboards Albumi: Herzeleid - (1995) Sehnsucht - (1997) Mutter - (2001) Reise, Reise - (2004) Rosenrot - (2005) Rammstein često koristi vatrene bacače, vatromet, pirotehniku i puno puno ostalih inovativnih "pomagala". ![]() Rammstein - Du Hast (sa Volkerballa)
__________________ What a hell am I doin here? I don't belong here. Zadnji Uredio Servant : 29-11-07 u 14:08. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-08-07 Lokacija: City of Angels =) Godina: 16
Poruka: 506
![]() | Re: Rammstein bez uvrijede al mrzim ih... užas svaki dan oni na mtv-u aaa
__________________ Andry =)... http://billytalentfan.blog.hr I don't need you to tell me what to do, And I don't need you to tell me what to be, F**K YOU! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,678
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rammstein Meni je Rammstein jako jako jako dobar
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 598
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rammstein Evo i nje da kaze nest...e bas je nasla temu...ljudi koje poznajem dosta preferiraju ovaj band, meni osobno zvuci prepretenciozno. Ne svidja mi se vokal nikako, al to su valjda ona vrst vokala koje volis ili ne. Eto. Mogu biti ne znam kak scenski zanimljivi, al vokal ne prolazi. Svidja mi se jedino jer su onak strogo uniformirani...ah, kaj ces pada zena na nazi uniforme.
__________________ There was a long silence, during which I found this incredible horror assuming the hues of reality. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 01-08-06
Poruka: 996
![]() | Re: Rammstein Taj njemački jezik jedino i je dobar za metal... Inače, šta se tiče scenskog nastupa (pa i ranijeg zvuka) očiti uzor su im Laibach, samo što im Rammstein nisu ni do koljena ni u jednom segmentu...
__________________ Nije bogat onaj koji mnogo ima, već onaj kome malo treba. |
| | |
![]() |
| Tagovi: rammstein |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:34.

)