| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Red Hot Chili Peppers u Kultura i Zabava forumu; Da ne tražim po arhivi, što vam se čini od ovog benda. Smatrate li da su i dalje ludi, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-05-07 Lokacija: spiderweb Godina: 22
Poruka: 167
![]() | Red Hot Chili Peppers Da ne tražim po arhivi, što vam se čini od ovog benda. Smatrate li da su i dalje ludi, funky i nabrijani ili vam ne odgovara njihova muzika danas. Meni su osobno vrlo drag bend, imaju odlične koncerte i dobar setlist! Stadium Arcadium je definitivno odličan album, favorit odmah nakon Californicationa.
__________________ Sposobnost će te možda odvesti na vrh, ali samo te karakter ondje može i zadržati. John Wooden |
| | |
| | #2 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 30
Poruka: 4,275
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
po meni trenutno jedni od jacih..... .. | |
| | |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 1,628
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Red Hot Chili Peppers Imam sve njihove albume,spržene al nemojte me ubit,super su mi oni i baš ih volim slušati,nisu prežestoki!
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Sarcastic mr. know it all... | Re: Red Hot Chili Peppers volim ih, mnogo...ali ipak su mi draži old school funky peppersi...znači era freaky styley, bssm i tako...californication mi je genijalan album, mahom zbog toga šta se vratio kralj John Frusciante dok mi by the way i arcadium nisu baš nešto posebno dobri..ali uglavnom, jedan od najdražih bendova u svakom slučaju... I Frusciante-ovi solo albumi su mi jednostavno pre, pre, predobri. I u zadnjih 2-3 godine češće vrtim njega nego rhcp
__________________ ...over and out for a while... |
| | |
| | #8 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Red Hot Chili Peppers odlični...bili i ostali
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Red Hot Chili Peppers Citat:
![]() zast bi te ubili? stvarno neznam tko danas u HR ima vise od 10-ak originalnih albuma bilo kojeg pjevaca/pjevacice/grupe... svaka im cast, ali jeftinije je i jednostavnije kliknut par puta i u danasnje vrijeme vec za 10ak min slusat pjesme ![]()
__________________ "Kad ti muz ne pase uz ruz, kad ti sin ne pase uz kamin, dala bi sve, i sebe i muza i malog da mozes uci u katalog!" HP | |
| | |
![]() |
| Tagovi: chili, peppers, red |
« Pearl Jam - Black
|
Live Earth »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:03.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!