Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Glazba
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Glazba Raspravljate o temi Red Hot Chili Peppers u Kultura i Zabava forumu; Da ne tražim po arhivi, što vam se čini od ovog benda. Smatrate li da su i dalje ludi, ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 02-05-07, 01:30   #1 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika wonder_woman

Datum registracije: 01-05-07
Godina: 22
Poruka: 167
wonder_woman se izdvaja iz mase
Red Hot Chili Peppers

Da ne tražim po arhivi, što vam se čini od ovog benda. Smatrate li da su i dalje ludi, funky i nabrijani ili vam ne odgovara njihova muzika danas. Meni su osobno vrlo drag bend, imaju odlične koncerte i dobar setlist!

Stadium Arcadium je definitivno odličan album, favorit odmah nakon Californicationa.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-05-07, 21:07   #2 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 30
Poruka: 4,275
carllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznat
Cool Re: Red Hot Chili Peppers

Citat:
Pravi autor: wonder_woman Pogledaj Poruke
Da ne tražim po arhivi, što vam se čini od ovog benda. Smatrate li da su i dalje ludi, funky i nabrijani ili vam ne odgovara njihova muzika danas. Meni su osobno vrlo drag bend, imaju odlične koncerte i dobar setlist!

Stadium Arcadium je definitivno odličan album, favorit odmah nakon Californicationa.

po meni trenutno jedni od jacih..... ..
carllito je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-05-07, 21:42   #3 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 26-06-06
Godina: 14
Poruka: 2,300
icegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku icegirl Pošalji poruku preko Skype-a korisniku icegirl
Re: Red Hot Chili Peppers

meni je to odlična grupa, i album Stadium Arcadium je odličan.
Odgovori sa citatom
Star 04-05-07, 23:15   #4 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-04-07
Godina: 18
Poruka: 1,628
Eleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavan

Imam sve njihove albume,spržene al nemojte me ubit,super su mi oni i baš ih volim slušati,nisu prežestoki!
Odgovori sa citatom
Star 04-05-07, 23:46   #5 (permalink)
Sarcastic mr. know it all...

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 23
Poruka: 4,359
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku wonderwall

volim ih, mnogo...ali ipak su mi draži old school funky peppersi...znači era freaky styley, bssm i tako...californication mi je genijalan album, mahom zbog toga šta se vratio kralj John Frusciante dok mi by the way i arcadium nisu baš nešto posebno dobri..ali uglavnom, jedan od najdražih bendova u svakom slučaju...

I Frusciante-ovi solo albumi su mi jednostavno pre, pre, predobri. I u zadnjih 2-3 godine češće vrtim njega nego rhcp
Odgovori sa citatom
Star 05-05-07, 00:53   #6 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 07-10-06
Godina: 21
Poruka: 770
kale se izdvaja iz mase

RHCP su za mene jedan od omiljenijih bendova.kao sto vidim i vi ste fanovi BSSM-a,Californicationa,BTW-a,i novoga Stadiuma
kale je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-05-07, 12:23   #7 (permalink)
Starter

Datum registracije: 08-11-06
Godina: 24
Poruka: 34
viruango se izdvaja iz mase

Slažem se s wonderwall. RHCP su mi odlični, pogotovo zadnja 3 albuma, a ovo što Frusciante radi solo mi možda čak i bolje leži od njih sami. Preporučam svima koji nisu da poslušaju!
viruango je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-05-07, 12:26   #8 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,632
Nefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavan

odlični...bili i ostali
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-05-07, 14:07   #9 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,333
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
Pravi autor: wonder_woman Pogledaj Poruke

mozda sam ja jedna od rijetkoh kojoj se oni vise svidjaju sad nego prije

Citat:
Pravi autor: aurora17 Pogledaj Poruke
Imam sve njihove albume,spržene al nemojte me ubit
zast bi te ubili? stvarno neznam tko danas u HR ima vise od 10-ak originalnih albuma bilo kojeg pjevaca/pjevacice/grupe... svaka im cast, ali jeftinije je i jednostavnije kliknut par puta i u danasnje vrijeme vec za 10ak min slusat pjesme
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-05-07, 14:14   #10 (permalink)
Sarcastic mr. know it all...

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 23
Poruka: 4,359
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku wonderwall

ide li netko na neki njihov koncert skoro? osim wonder woman jer znam da ona ide

mi gous tu udine
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: chili, peppers, red

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:03.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108