| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi REQ: Nepoznata pjesma u Kultura i Zabava forumu; @ evo ovo sam snimio s kratkog isjecka za rolere oko 2 minute trajana.. dobra mi je pjesma al posto se ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas | REQ: Nepoznata pjesma @ evo ovo sam snimio s kratkog isjecka za rolere oko 2 minute trajana.. dobra mi je pjesma al posto se malo cuje sastrane zvukovi od rolera i slabije je kvalitete bi htel orginal @ jel mozda zna tko izvođača i ime pjesme? hvala puno .. +rep onome(onoj) ko mi napise to .. hvala jos jednom http://rapidshare.de/files/22349027/song.mp3.html
__________________ Ako je abortus ubojstvo, onda je drkanje genocid. ![]() Spider pig, spider pig, does whatever a spider pig does, can he swing, from a web, no he can't, he's a pig! |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,518
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: REQ: Nepoznata pjesma baca mi malo na red hot chili peppers,ali sam prevrtio sve njihovo što imam(sve) i nisam našao to.sorry
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-04-06 Lokacija: Valpovo Godina: 31
Poruka: 732
![]() ![]() | Re: REQ: Nepoznata pjesma Hmmmm........jel bi to mogli bit ovi iz Linkin Parka? Nekako me glasovi na njih podsjećaju. Nemam ni jedan njihov album pa ne mogu provjerit.
__________________ Pain is caused by pleasure |
| | |
| | #5 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: REQ: Nepoznata pjesma Nebi to bio Linkin Park
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #7 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: REQ: Nepoznata pjesma Nisam naso... i meni isto nekako baca na crazy town...
__________________ Buffalo theory - my theory |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: REQ: Nepoznata pjesma @ hvala vam ljudovi na trudu .. ![]() @ .. istraga traje ![]()
__________________ Ako je abortus ubojstvo, onda je drkanje genocid. ![]() Spider pig, spider pig, does whatever a spider pig does, can he swing, from a web, no he can't, he's a pig! |
| | |
![]() |
| Tagovi: nepoznata, pjesma, req |
« raP videoZ
|
Pjesma Ivana »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:42.

Ako je abortus ubojstvo, onda je drkanje genocid. 
Spider pig, spider pig, does whatever a spider pig does, can he swing, from a web, no he can't, he's a pig!