| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi sandra dabo u Kultura i Zabava forumu; Jel ima kko koju pjesmu od sandre dabo.Naime ona je snimila cd sa 6 pjesama i ima i spot ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-11-05 Lokacija: Zabreg Godina: 21
Poruka: 389
![]() ![]() ![]() | sandra dabo Jel ima kko koju pjesmu od sandre dabo.Naime ona je snimila cd sa 6 pjesama i ima i spot za jednu.Cuo sam da su pjesme za slomit se. Ili pjesmu ili spot bilo sta dajte ![]() ![]()
__________________ Chuck Norris' tears cure cancer. Too bad he has never cried. |
| | |
| | #3 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | Re: sandra dabo Pa kaj joj fali,baš je zgodna i ženstvena(malo je brkovi je..) .Ma ona si brije da je zgodna i da zna pjevat.Žalosno je to![]()
__________________ Chuck Norris' tears cure cancer. Too bad he has never cried. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-08-05 Godina: 40
Poruka: 667
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: sandra dabo Na Z1 navecer kad su spotovi vrti se jedan njezin spot "novaljska kraljica", svaki put se odvalim kad ga vidim i cujem, he he neznas sta je bolje stas, glas ili text. To je jedina pjasma koju znam od nje (na svu srecu,uh) ![]()
__________________ Ja sam rodjen namrgodjen |
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | Re: sandra dabo Meni je bas zabavno gledat kad ljudi rade budale od sebe.Vrhunac je kad dode na zrće i skine se i brije da je maca
| | |
| | #10 (permalink) |
| Ministar Obrane Foruma | Re: sandra dabo pa kaj nije onaj Cezar iz Nightmare Stage-a nju oženio... il buju se ženili... a jesu par.. da ga jebeš : :
__________________ > next level < |
| | |
![]() |
| Tagovi: dabo, sandra |
« Overflow
|
Parodije na muziku »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Dijagnostički programi - vrste, namjena, mogućnosti, norton utilites, sandra, aida | Kristijan | Računala | 0 | 21-10-05 16:30 |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:07.

: