Respect staroj Sepulturi no bolji je Soulfly![]()
Raspravljate o temi Sepultura u Glazba forumu, dio Kultura i Zabava foruma; Jedan od najboljih mi bendova, pravi kult i tvornica riffčina- Grob iliti Sepultura Ponos Brazila, osnovani davne 1984. od strane ...
Zadnji Uredio metal_massacre : 22-02-10 u 23:42
You can run on for a long time
Run on for a long time, run on for a long time
Sooner or later God'll cut you down
ti si lud
Soulfly nije loš, dapače, ipak je to Max, ali to nije ni blizu šizofrenije, beneathea, arisea, chaosa i rootsa...najjači niz albuma odmah poslje prva četr' (ili pet, kako za koga) od talike
koje su to ubijačine od riffčina i blast bubnjeva jooooooj
a da ne spominjem Maxov glas
Stara Sepultura old skul
evo jedan močan kaver:
goddamn![]()
Zadnji Uredio metal_massacre : 23-02-10 u 00:00
Poludio bi i ti ko ja da si cuo novi album Sepulture
Kako sam reko respect STAROJ sepulturi no i ona je valjala samo radi maxa i igora. Napustivsi band jedan pa drugi sve je proslo kvragu.
Zato se u Soulfly-ju nalazi dobri stari genije i opet ga to kao i staru sepulturu cini prejebenim. I jos boljim IMHO![]()
ja sam rekao da za mene sepultura ne postoji od 1996.
Max je bio glava benda, textopisac i kompozitor...a on i Igor osnivači
na koncertima od soulflya Max redovito svira barem 2-3 sepulturine (njegove) pjesme
što god rekli o CC-u, ironija je u tome da je Cavalera Conspiracy više Sepultura nego onaj bend koji se danas naziva Sepulturom
Zadnji Uredio metal_massacre : 23-02-10 u 19:49
da... i ja nisam poslušao ni jednu stvar od post-maxove sepulture...
ah.. što reći o njima... roots... ehh što sam doživio kad sam preslušao taj album...
najviše kod njih cijenim to što su istraživali, fantastičan trash, kasnije groove, alternativa. sve su odradili preseksualno! inner self najbolja trash metal pjesma!!
poslije masni chaos ad...
roots, album koji je pod velikim utjecajem nu metala (kornov prvijenac) ali su dodali također dosta novog tako da su i sami osvarili velik utjecaj na nu metal. prelijep album.
i da! moram pohvaliti igora! jedan od najboljih i najkreativnijih bubnjara koje sam slušao.
![]()
http://dnevnik.hr/showbizz/glazba/se...a-turneju.html
skoro mi srce otkazalo!!
ako je ovo istina...ma, ne usudim se ništa govoriti