| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi SLAVONSKE LOLE-SVE JE ONA MENI u Kultura i Zabava forumu; Molim pomoć...ako netko može dat link di mogu skinit ovu divnu pjesmu,neka mi linka ovdje. Imala sam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 12-08-06 Godina: 19
Poruka: 121
![]() | SLAVONSKE LOLE-SVE JE ONA MENI Molim pomoć...ako netko može dat link di mogu skinit ovu divnu pjesmu,neka mi linka ovdje. Imala sam nešto preko rapidshare,ali ne mogu to uvijek slušat,stalno mi izbacuje. Please,dajte ako imate....hvala i kiss unaprijed! |
| | |
| | #2 (permalink) | |
| Purger | Re: SLAVONSKE LOLE-SVE JE ONA MENI Citat:
Evo,srećo... http://rapidshare.de/files/29279778/..._meni.mp3.html
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA | |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Purger | Re: SLAVONSKE LOLE-SVE JE ONA MENI
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Purger | Re: SLAVONSKE LOLE-SVE JE ONA MENI Pa drugi ti je na Turbouploadu...!
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 12-08-06 Godina: 19
Poruka: 121
![]() | Re: SLAVONSKE LOLE-SVE JE ONA MENI ne isključujem ni tu mogućnost,nisam nikakav stručnjak za informatiku.Samo,buni me to kako sam danas mogla dva puta skinit i slušat to,a kasnije kad sam ponovo uključila komp nakon nekih sat-dva..nisam mogla više slušat. |
| | |
![]() |
| Tagovi: lolesve, meni, ona, slavonske |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Jacques Houdek | sahasa | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 75 | 18-07-08 01:57 |
| smiješni grafiti | HornedRapid | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 19 | 23-06-08 18:27 |
| Ogame | Bacva | Igre | 98 | 09-04-08 10:57 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:36.