| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi SLAVONSKE LOLE-SVE JE ONA MENI u Kultura i Zabava forumu; idi na http://croworld.ca i besplatno se registriraj...onda lipo odi pod downloads i tamo na potrazi, najednostavnije ti ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: SLAVONSKE LOLE-SVE JE ONA MENI idi na http://croworld.ca i besplatno se registriraj...onda lipo odi pod downloads i tamo na potrazi, najednostavnije ti je da upises sto trazis pod 'search' i nece biti problema.... |
| | |
| | #13 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: SLAVONSKE LOLE-SVE JE ONA MENI Ajd probaj kliknut na nju s desnom tipkom miša i na play with media player BTW: nije ni ova loša (Prijatelju nije lako)
__________________ Ako ja odem, tko će ostati; a ako ja ostanem, tko ce otići? Zadnji Uredio ivanusic : 13-08-06 u 23:45. |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: SLAVONSKE LOLE-SVE JE ONA MENI Citat:
| |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,338
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: SLAVONSKE LOLE-SVE JE ONA MENI meni se zna nekad ovo pojavit kad skinem neku pjesmu i neće svirat: Windows Media Player cannot play the file. The Player might not support the file type or might not support the codec that was used to compress the file. možda se to i tebi pojavi? Zadnji Uredio Wamp : 14-08-06 u 01:30. |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 12-08-06 Godina: 19
Poruka: 121
![]() | Re: SLAVONSKE LOLE-SVE JE ONA MENI Evo sad svira... i to stalno,ne vraćam je ja na početak. tek sad mi ništa nije jasno,ali nije ni važno...važno je da mogu uživat u toj pjesmi. Veliko hvala svima koji su se trudili pomoći mi oko ovoga ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: lolesve, meni, ona, slavonske |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Jacques Houdek | sahasa | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 75 | 18-07-08 01:57 |
| smiješni grafiti | HornedRapid | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 19 | 23-06-08 18:27 |
| Ogame | Bacva | Igre | 98 | 09-04-08 10:57 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:38.

i to stalno,ne vraćam je ja na početak.