Stranica 1 od 6 123456 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 52

Slayer

Raspravljate o temi Slayer u Glazba forumu, dio Kultura i Zabava foruma; da vas cujem sada....evo tema o jednom od najvecih metal bendova svih vremena, i sramota je da o njima vec ...

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika metal_massacre
    Datum registracije
    27-12-08
    Starost
    18
    Poruka
    3,288
    Liked
    0 times

Slayer

da vas cujem sada....evo tema o jednom od najvecih metal bendova svih vremena, i sramota je da o njima vec ne postoji tema ovdje, a postoji za metallicu, megadeth...

Tom Araya, Kerry King, Jeff Hanneman i Dave "the godfather of double bass” Lombardo su članovi ovog benda koji je postao sinonim za čr00 metal, benda koji ima die hard riffčine i luđačke solaže...da ne spominjem bubnjarske dionice Lombarda

utjecajni koliko i kvalitetni, ovaj bend iz okolice LA-a svojim tempom i brzinom (Reign in Blood traje samo 29 minuta, tijekom snimanja tolika kratkoća nije bila planirana, dečki su jednostavno ubrzali pjesme) predstavljao je izazov bendovima iz Thrash Metal scene osamdesetih, ponajvise Bay Area bendovima, a svojom lirikom, riffovima i atmosferom oblikovao na tisuce bendova koji su dosli nakon njih...uvijek okruženi raznim kontroverzama (zbog svojih antireligijskih stavova, optužbama za neonacizam itd.) nikad nisu gubili fanove, koji su jedni od najodanijih svom bendu

Albumi Hell Awaits (koji mi je za klasu bolji od Show No Mercya, ionako su albumi prilično slični), Reign in Blood (klasik, uzalud je govoriti koliki značaj ima ovaj album za sveukupnu metal scenu, često proglašavan kao najbolji thrash metal album), South of Heaven (puno sporiji i atmosferičniji album za razliku od prethodnika) te brilijantni Seasons in the Abyss jedni su od najboljih metal albuma u povijesti...kasniji albumi su im ispod razine kvalitetom, ali i tu ima dobrih albuma...God Hates Us All, Diabolus in Musica i Christ Illusion npr., a ove godine izlazi im novi album World Painted Blood, meni osobno najiscekivaniji album godine

ako ih ne volite, gubite se sa ove teme...nitko ne smije vrijeđati ovaj bend

zato tu ne želim da ih se uspoređuje sa metalikom, megadethom, onim tetkicama mejdenima i drugim bendovima (što je na ovom forumu iznimno popularno i fenomen uspoređivanja je postao neizbjezan)...Slayer je Slayer, sve drugo su samo bendovi

You can run on for a long time
    Run on for a long time, run on for a long time
    Sooner or later God'll cut you down

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika metal_massacre
    Datum registracije
    27-12-08
    Starost
    18
    Poruka
    3,288
    Liked
    0 times

Re: Slayer

Sta nije valjda da tu nitko ne slusa Slayer?

glavno da svi mejdene slušate jebali vas mejdeni
    Zadnji Uredio metal_massacre : 06-10-09 u 19:52
    You can run on for a long time
    Run on for a long time, run on for a long time

Rista Metalista Chuck Norris Champion Avatar od korisnika Radanus
    Datum registracije
    11-08-07
    Starost
    24
    Poruka
    3,380
    Liked
    55 times

Ja slusam slayere jebala te talika .

Nisam previse lud za njima no imaju par fenomenalnih stvari.

Evo jos nekih odlicnih koje nisi naveo:

Uglavnom po meni God Hates Us All i Regin In Blood su najjaci albumi...
    Zadnji Uredio Radanus : 06-10-09 u 22:02 Razlog: zajeb
    A guy realizing how much he cares for a girl that's in his life

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika markorakija
    Datum registracije
    20-07-08
    Starost
    18
    Poruka
    3,031
    Liked
    3 times

ja ću reć svoje mišljene tako da ne bi sad do sukoba došlo.

ja slayer nikad nisam volio.
    npr. rifovi su im zakon posebno pjesme reign in blood,ali naprave nešto dobro i cijelu pjesmu poslije useru a o solažama neću pričati jer je to po meni jedan totalni šit.ona solaža od angel of death je kao neka super solaža kako svi govore ali ja ne vidim ništa u njoj samo neka brzina nikakva melodioznost

po meni ne baš pretjerano kvalitetan bend koliko se priča.

neka se fanovi ne uvrijede
    Za ljubav se doista isplati boriti, isplati se biti hrabar, isplati se riskirati. Problem je u tome što ako uopće ne riskirate, riskirate puno više

Rista Metalista Chuck Norris Champion Avatar od korisnika Radanus
    Datum registracije
    11-08-07
    Starost
    24
    Poruka
    3,380
    Liked
    55 times

Dobar odgovor, posteno

Treba imat svoje misljenje a ne se prikrpavat misljenju vecine pa da svi metalci misle da si cool jer slusas Slayere.

Kako sam reko - par odlicnih stvari mi imaju i to vecinom sa ona dva navedena albuma.

No kvalitetni jesu, tu ti se moram proturjecit. Ali ipak mozda malo precjenjeni.
    A guy realizing how much he cares for a girl that's in his life

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika markorakija
    Datum registracije
    20-07-08
    Starost
    18
    Poruka
    3,031
    Liked
    3 times

a to za kvalitetu ne mogu potpuno reć zato jer nisam puno njihovih pjesama poslušao ali kažu da je album poslije raining blooda dosta kvalitetan.

pa ne bi bili toliko popularni da nemaju kvalitetnih stvari samo je stvar ukusa
    Za ljubav se doista isplati boriti, isplati se biti hrabar, isplati se riskirati. Problem je u tome što ako uopće ne riskirate, riskirate puno više

Najveći car foruma
    Datum registracije
    19-10-06
    Poruka
    9,482
    Liked
    15 times

Citat Pravi autor: metal_massacre Pogledaj Poruke
    Sta nije valjda da tu nitko ne slusa Slayer?

glavno da svi mejdene slušate jebali vas mejdeni
    Slušaju se Slayeri i prestani pljuvat po Maidenima...

Njihova glazba i nije nešto kvalitetna ako je usporediš sa Metallicom recimo, ali to je Slayer, like it or not. Od samog početka su takvi, pržiona, urlanje, adrenalin... I to je to.

...'cause the rule is blood for blood!!!!!

Uvaženi forumaš Avatar od korisnika Damian
    Datum registracije
    29-09-07
    Starost
    28
    Poruka
    624
    Liked
    2 times

Što se tiče live nastupa, najbolji band na kojem sam bio. No što se tiče albuma, nakon Season in the Abyss više nije to to. Izgubili su ono nešto. No uživo, to je već druga priča, jednostavno rasture sve živo i mrtvo.

Ali neznam zašto ih nebi uspoređivali sa Maidenima? Pa prvi album je totalna furka na Maidene. Uostalom, pa počeli su kao cover band od Maidena.
    Zadnji Uredio Damian : 07-10-09 u 10:10
    Fuck your good intentions
    Fuck your human rights
    Fuck your finger in my face
    This time I'm gonna bite

Najveći car foruma
    Datum registracije
    19-10-06
    Poruka
    9,482
    Liked
    15 times

Citat Pravi autor: Damian Pogledaj Poruke
    ... jednostavno rasture sve živo i mrtvo.
    Takav im je stil oduvijek i to su oni. Drugačije ih ne mogu zamisliti i zato kažem, Slayer voliš ili ne voliš, trećeg nema.
    ...'cause the rule is blood for blood!!!!!

Regularni forumas Avatar od korisnika Iranac
    Datum registracije
    23-06-09
    Poruka
    300
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: markorakija Pogledaj Poruke
    ja ću reć svoje mišljene tako da ne bi sad do sukoba došlo.

ja slayer nikad nisam volio.
    npr. rifovi su im zakon posebno pjesme reign in blood,ali naprave nešto dobro i cijelu pjesmu poslije useru a o solažama neću pričati jer je to po meni jedan totalni šit.ona solaža od angel of death je kao neka super solaža kako svi govore ali ja ne vidim ništa u njoj samo neka brzina nikakva melodioznost

po meni ne baš pretjerano kvalitetan bend koliko se priča.

neka se fanovi ne uvrijede
    slazem se sa vecinom gore napisanih stvari...oni jesu jako velik thrash metal band i postujem ih i sve to ali mi se nikad nisu dopadali

Stranica 1 od 6 123456 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku