Sta nije valjda da tu nitko ne slusa Slayer?
glavno da svi mejdene slušate jebali vas mejdeni![]()
Raspravljate o temi Slayer u Glazba forumu, dio Kultura i Zabava foruma; da vas cujem sada....evo tema o jednom od najvecih metal bendova svih vremena, i sramota je da o njima vec ...
You can run on for a long time
Run on for a long time, run on for a long time
Sooner or later God'll cut you down
Sta nije valjda da tu nitko ne slusa Slayer?
glavno da svi mejdene slušate jebali vas mejdeni![]()
Zadnji Uredio metal_massacre : 06-10-09 u 19:52
You can run on for a long time
Run on for a long time, run on for a long time
Ja slusam slayere jebala te talika.
Nisam previse lud za njima no imaju par fenomenalnih stvari.
Evo jos nekih odlicnih koje nisi naveo:
Uglavnom po meni God Hates Us All i Regin In Blood su najjaci albumi...
ja ću reć svoje mišljene tako da ne bi sad do sukoba došlo.
ja slayer nikad nisam volio.
npr. rifovi su im zakon posebno pjesme reign in blood,ali naprave nešto dobro i cijelu pjesmu poslije useru a o solažama neću pričati jer je to po meni jedan totalni šit.ona solaža od angel of death je kao neka super solaža kako svi govore ali ja ne vidim ništa u njoj samo neka brzina nikakva melodioznost
po meni ne baš pretjerano kvalitetan bend koliko se priča.
neka se fanovi ne uvrijede
Za ljubav se doista isplati boriti, isplati se biti hrabar, isplati se riskirati. Problem je u tome što ako uopće ne riskirate, riskirate puno više
Dobar odgovor, posteno![]()
Treba imat svoje misljenje a ne se prikrpavat misljenju vecine pa da svi metalci misle da si cool jer slusas Slayere.
Kako sam reko - par odlicnih stvari mi imaju i to vecinom sa ona dva navedena albuma.
No kvalitetni jesu, tu ti se moram proturjecit. Ali ipak mozda malo precjenjeni.
a to za kvalitetu ne mogu potpuno reć zato jer nisam puno njihovih pjesama poslušao ali kažu da je album poslije raining blooda dosta kvalitetan.
pa ne bi bili toliko popularni da nemaju kvalitetnih stvari samo je stvar ukusa
Za ljubav se doista isplati boriti, isplati se biti hrabar, isplati se riskirati. Problem je u tome što ako uopće ne riskirate, riskirate puno više
...'cause the rule is blood for blood!!!!!
Što se tiče live nastupa, najbolji band na kojem sam bio. No što se tiče albuma, nakon Season in the Abyss više nije to to. Izgubili su ono nešto. No uživo, to je već druga priča, jednostavno rasture sve živo i mrtvo.
Ali neznam zašto ih nebi uspoređivali sa Maidenima? Pa prvi album je totalna furka na Maidene. Uostalom, pa počeli su kao cover band od Maidena.
Zadnji Uredio Damian : 07-10-09 u 10:10
Fuck your good intentions
Fuck your human rights
Fuck your finger in my face
This time I'm gonna bite