| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Snimili smo prve tri pjesme! u Kultura i Zabava forumu; Pozdrav svima...evo javljam da smo snimili prve tri pjesme pa bacite uho...jedna od njih je možda jako ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 02-04-08 Lokacija: Rijeka Godina: 36
Poruka: 4
![]() | Snimili smo prve tri pjesme! Pozdrav svima...evo javljam da smo snimili prve tri pjesme pa bacite uho...jedna od njih je možda jako aktuelna http://www.myspace.com/izaqlisa ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 1,563
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Snimili smo prve tri pjesme! Kod "Sjećat ću se tebe" bi u nekim vokalnim dionicama trebalo malo doraditi ali inače pjesme su odlične (inače, oni koji me znaju u tome kažu da sam stroži tako da su stvari stvarno odlične )......Ako sam dobro primjetio, neke slike su slikane u onom prostoru ispod Lujze??
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 02-04-08 Lokacija: Rijeka Godina: 36
Poruka: 4
![]() | Re: Snimili smo prve tri pjesme! Predivni ljudi..hvala Vam puno na podršci...ne znam jesmo li uspijeli produkcijom dosegnuti profi prag...ali nastojali smo...ako imate kakav utjecaj na radio postaje bili bi vam zahvalni da se "Zvučni zid" malo pročuje...pogotovo danas na dolzak Mr. Nice Guya ....pjesma se može dowloadati na myspaceu...Sviram gitaru i autor sam tekstova i glazbe.....da, garaža je do kultnog Riječkog kafića "Lujza" ![]() Zadnji Uredio escape:: : 04-04-08 u 14:16. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 1,563
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Snimili smo prve tri pjesme! U toj garaži sam jedno vrijeme i ja radio probe.... ![]() Što se tiče produkcije, meni je ok nivo za takvu vrstu muzike..... Meni jednostavno ne leži kada je produkcija puna efekata i sempliranja jer onda pjesma gubi na filingu........ Inače, svaka čast na uratcima.... ![]()
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
![]() |
« o azri
|
Amy Winehouse? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:06.