| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Srpski Thompson - "Van Gogh" u Kultura i Zabava forumu; Za sve istinske ljubitelje Tomsonove glazbe jedno malo slatko pitanje! Jeste li kad čuli za Van Gogha? Do sad sam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-02-08 Lokacija: Vojvodina
Poruka: 245
![]() | Za sve istinske ljubitelje Tomsonove glazbe jedno malo slatko pitanje! Jeste li kad čuli za Van Gogha? Do sad sam samo pogledao na youTube njihovu stvar: Kolo! Fenomenalno! ![]() ![]() ![]()
__________________ Kosovo Država! |
| | |
| | #2 (permalink) |
![]() | Re: Srpski Thompson - "Van Gogh" evo i riječi pijesme: Van Gogh - Kolo Devojka sedi kraj mora sama i tiho sebi govori ah mili Bože da li ima ima'l što šire od mora Ludo luda mlada si devojko riba iz vode joj govori ima luda ludice devojko šire je nebo od mora mog Devojka sedi u polju sama i tužno sebi govori ah mili Bože moj imaš li odgovor šta je to draže od brata mog Ludo luda mlada si devojko ptica iz polja joj govori ima luda ludice devojko draži je dragi od brata tvog Devojka sedi kraj ognja sama i besno sebi govori ah mili Bože da li ima ima'l što brže od konja Ludo luda mlada si devojko plamen iz ognja joj govori ima luda ludice devojko brže su oči od konja tvog ludo luda mlada si devojko slađi je šećer od meda svog ima luda ludice devojko draži je dragi od brata tvog .........moja si
__________________ Kosovo Država! |
| | |
| | #5 (permalink) |
![]() | Re: Srpski Thompson - "Van Gogh" Tnx. evo pa molim sve da pogledaju i komentiraju jel nije pokupio Tomsonov stil do jaja! ![]()
__________________ Kosovo Država! Zadnji Uredio Servant : 18-02-08 u 23:35. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Srpski Thompson - "Van Gogh" Ovo je stari bend do bola, al nisu ovako zvučali prije.... ![]() Jel' ova stvar možda za euroviziju napravljena.... djeluje mi ko da je
__________________ They took a baseball bat and whacked open his head. Mummy Boy fell to the ground; he finally was dead. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Srpski Thompson - "Van Gogh" ne ![]() nekakav etno, rock, dens mješavina.....bar ova stvar....a i izgledaju ko maškare.... Prije su puuunooo bolje zvučali... NHF ![]()
__________________ They took a baseball bat and whacked open his head. Mummy Boy fell to the ground; he finally was dead. |
| | |
![]() |
| Tagovi: srpski, thompson, van gogh |
« Poznati pijanisti
|
Dora 2008. »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:01.

Kosovo Država!