Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Glazba
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Glazba Raspravljate o temi Šta vam je bolje... u Kultura i Zabava forumu; Je li vam bolja od John Lennona-Imagine ili obrada te iste stvari od A perfect circle.Evo stavit ću ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 29-03-07, 16:53   #1 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-03-07
Godina: 20
Poruka: 2,188
Bahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masi
Šta vam je bolje...

Je li vam bolja od John Lennona-Imagine ili obrada te iste stvari od A perfect circle.Evo stavit ću oba videa...meni je osobno draža obrada od A perfect circle.

A perfect circle-Imagine

John Lennon-Imagine
Bahamut je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-03-07, 18:09   #2 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,061
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti
Re: Šta vam je bolje...

bolja mi je pjesma u originalu, ali spot a perfect circlea mi je bolji. a yoko ono nemrem vidjet nacrtanu..
ševa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-03-07, 19:36   #3 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-03-07
Godina: 20
Poruka: 2,188
Bahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masi

Bilo mi se teško odlučit koja je bolja,obično između nekakvih obrada i orginala izaberem orginal,ali ova obrada mi se posebno svidila a i video je dobar, pa eto...
Bahamut je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-03-07, 20:38   #4 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,229
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Original je uvijek bolji, ali nije ni ona prva loša...
Odgovori sa citatom
Star 29-03-07, 23:02   #5 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-03-07
Poruka: 1,154
miksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavan

Mislim da moj potpis dovoljno govori, svaki put se naježim kad čujem tu stvar
Original definitivno, samo prvi spot je bolji...
miksi je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-04-07, 20:09   #6 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 17-12-06
Godina: 19
Poruka: 282
Jimmy se izdvaja iz maseJimmy se izdvaja iz mase

jedno i drugo je remek djelo,bez obzira prerada ili ne
možda mi je za nijansu original bolji,ali je od APC bolji spot...
Jimmy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-04-07, 20:13   #7 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-04-07
Godina: 18
Poruka: 1,628
Eleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavan

Orginal uvjek!
Eleonora je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-04-07, 12:57   #8 (permalink)
Starter

Avatar od korisnika ledena_boginja

Datum registracije: 19-04-07
Godina: 19
Poruka: 12
ledena_boginja se izdvaja iz mase

Originalna pjesma mi je ipak draža, no spot A perfect circla je zato odličan.
ledena_boginja je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-04-07, 13:23   #9 (permalink)
Crazy Kure s Bmw-om

Datum registracije: 20-06-05
Godina: 24
Poruka: 2,330
HornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auru

Da vam kažem iskreno, meni nijedan, niiijedan
Odgovori sa citatom
Star 20-04-07, 15:16   #10 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 598
Ulysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznat

Pogledala i poslusala sam vec prije, ali nikako da postam nesto....pa poslusala i pogledala ponovno, i evo kao posta. Od Lennona definitvno zvuci utopisticki, hipijevski do kraja, mozda cak s naglaskom na vremenu u kojem je napravljena pjesma, kao sve zamislim i sve pet....ionako to i radim u zivotu - sanjam.
Dok druga, mislim na obradu o Perfect Circlea malo je ipak dobila prizvuk sadasnjice i necega sto i nije bas tak lijepo...o tom po tom spotovi, pjesma je dobila novo znacenje s obradom. I jedna i druga mi odlicno zvuce. Volim one wierd molove koje koriste APC, dok opet s druge strane volim se probuditi u nedjelju dok vani sunce brije u rano proljece i poslusati Lennona....eto...ajd.

Don't dream it, be it....
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: bolje, sta

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 21:07.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108