| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Šta vam piše u Winampu... u Kultura i Zabava forumu; tko bi reko chuda da se dese... severina gas gas ljulja se kabina turbo je mashina (2.0 tfsi 242 ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #7611 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,816
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tko bi reko chuda da se dese... severina gas gas ![]() ljulja se kabina turbo je mashina (2.0 tfsi 242 konjicha) Mali, mali, meni toga fali. Latinice, atmosferice.( 1.4 ajnšpric) Mali, mali, meni toga fali. Gas do daske, bebice! Ajde, ajde, nije to od vina. (ivo lola ribar) Ej, nije ni od serpentina Uhvatila me milina (ili bankina) Sest mjeseci mi vrucina Turbo je godina! Zadnji Uredio daidza : 20-05-08 u 18:32. |
| | |
| | #7613 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Άγωγή
Poruka: 1,702
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Šta vam piše u Winampu... Chevelle-Well Enough Alone
__________________ "Neke dane ili poslijepodneva uopce nismo ovdje,a u zadnje vrijeme Mi smo ovdje non-stop,osim kad smo,negdje drugdje,ali i onda bi trebali biti ovdje." A DIFESA DELLA NOSTRA FEDE... |
| | |
| | #7616 (permalink) |
| charolastra | Re: Šta vam piše u Winampu... gnr - november rain
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #7620 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-12-07
Poruka: 404
![]() | Re: Šta vam piše u Winampu... Disturbed - Meaning of life
__________________ Noises, noises, people make noises, people make noises when they're sick, Nothing to do except hold on to NOTHING!!! ---------Disasterpiece by Slipknot--------- |
| | |
![]() |
| Tagovi: slusanje, winamp |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| pitalice vicevi | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 8 | 17-05-07 23:12 |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:35.