Magnet u zvucnicima.....![]()
Raspravljate o temi Šta vas je navuko na metal? u Glazba forumu, dio Kultura i Zabava foruma; Pitanje je u naslovu... Mene su naveliko na metal navukli bullet for my valentine i disturbed,iako danas prelazim sve više ...
Magnet u zvucnicima.....![]()
Zbog cega primatima nikada ne iskljucuju elektriku oni u principu ionako rijetko citaju.
Uvijek sam volio horore... u srednjoj pomalo na satelitskoj su u oko upali ti spotovi... ali kontao sam ma tko ovo sluša, ovo je za drogere... ali svidio mi se taj zvuk... to je bilo to!
mislim da je prvi metal CD koji sam nabavio take a look in the mirror od korna, na to sam prvo naletio! a i ranije mi se svidio jedan spot.
Od tada par godina korna... dok više nisam iscjedio svaku jebenu pjesmu... di mi je mladost prošla!!
one široke gaće! mogao sam ući u jednu nogavicu!
onda prelazak na sepulturu, soulfly... jednostavno ti debeli riffovi, das musik in meinen horen!
iako ne sjećam se kad sam zadnji put upalio nešto metala, u zadnje vrijeme pearl jam, depeche mode...
a od danas ovo...
kako ovo do sada nisam našao?? legende!!
mene davno 8o-tih pojava NWOBHM,pa sam cula za Slayer zaljubila se u njih i tako je to krenulo...
No fear!
Ne sjećam se više osim par pjesama AC/DC, Iron Maidena i Metallice, a najviše vjerovatno moj temperament i agresivna priroda...![]()
...'cause the rule is blood for blood!!!!!
Alkohol, droga i Sotona![]()
Fuck your good intentions
Fuck your human rights
Fuck your finger in my face
This time I'm gonna bite
bio je to logicni prijelaz nakon slusanja hardcore bendova korn,slipknot i sl...a naravno tu je i utjecaj drustva....
kod mene uopće nije bio utjecaj društva,štoviše da na meni ima ikakvog utjecaja društva ja bih slušao ono smeće poznato kao cajke...
p.s. zašto netko misli da je to muzika za drogsiće?to prvi put čujem...po mom mišljenju drogsićima bi bolje pasalo nešto sporije...
Ma to se mozda gosp.Damian malo zezao...zamisli nadrogiranog lika u prvim redovima na konc.npr. D.Borgira-nema sanse!
No fear!