| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi stavljajte svoje najdraže spotove u Kultura i Zabava forumu; nemojte pitat zasto je najdrazi... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,244
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: stavljajte svoje najdraže spotove nemojte pitat zasto je najdrazi ![]()
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! Zadnji Uredio blackdevilles : 22-06-07 u 17:51. |
| | |
| | #32 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,768
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: stavljajte svoje najdraže spotove evo i nešto za mlađe, pjesma i aranžman stari, ali bar imate za 'pasti oči (dečki za vidjet svašta, a cure zgodnog dečkića)... Summer Wine
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,768
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: stavljajte svoje najdraže spotove To ti je u originalu pjesma od Nancy Sinatre i Leeja Hazelwooda (u ovoj izvedbi mi je i mrvicu bolja, iako je aranžman isti)... ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #39 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-05-06 Lokacija: NAV
Poruka: 298
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: stavljajte svoje najdraže spotove Ivo, Ivo, najbolji spot koji sam ikad vidio , Striče Ivane opet su nas napali.... , još samo fali židov kojeg Ivo vata po šumi da spot bude krem de la krem
__________________ "Bila si ljepa dok te moja smreka nije opičila po zguzu huhu kukuruzu" |
| | |
| | #40 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-11-06 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 446
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: stavljajte svoje najdraže spotove Citat:
Thompson - Moli mala
__________________ Gnoj moj tvoj nije-tata tvoj pedofil je | |
| | |
![]() |
| Tagovi: najdraze, spotove, stavljajte, svoje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |