| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi stavljajte svoje najdraže spotove u Kultura i Zabava forumu; ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-05-07 Lokacija: spiderweb Godina: 22
Poruka: 167
![]() | Re: stavljajte svoje najdraže spotove
__________________ Sposobnost će te možda odvesti na vrh, ali samo te karakter ondje može i zadržati. John Wooden Zadnji Uredio Servant : 02-09-07 u 20:02. |
| | |
| | #54 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-03-07 Lokacija: Balkan
Poruka: 1,150
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | to je ruža vetrova moje duše... Bajaga - Ruža vetrova Kad se voda povukla samo karta ostala uzdaha jer ovde se stvari ruše Iznad ratnog ostrva stoji ruža vetrova to je ruža vetrova moje duše Zindan kapija otvara vrata svoja zindan kapija a ti si opet moja Svaki dan je tako siv ko tvoje sive oči zbog njih noćas nek se na moj racun tuga toči Svako jutro samo malo grubo buđenje iz sna, iz sna Kad je ljubav otišla samo karta ostala uzdaha jer ovde se stvari ruše Iznad ratnog ostrva stoji ruža vetrova to je ruža vetrova moje duše Zindan kapija otvara vrata svoja zindan kapija a ti si opet moja Svaki dan je tako siv ko tvoje sive oči zbog njih noćas nek se na moj racun tuga toči Svako jutro samo malo grubo buđenje iz sna, iz sna Tu gde ona stoji sad 600 godina je grad a ovde se gradovi često ruše Iznad ratnog ostrva stoji ruža vetrova to je ruža vetrova moje duše Zindan kapija otvara vrata svoja zindan kapija a ti si opet moja Zindan kapija otvara vrata svoja zindan kapija, zindan kapija, zindan kapija apelujem na moderatore da mi spoje postove hahahahahahaha Zadnji Uredio Servant : 08-09-07 u 12:24. |
| | |
![]() |
| Tagovi: najdraze, spotove, stavljajte, svoje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:52.