u podforumu glazba imamo puno tema koje se slušaju, tako da je jedna ovakva u kojoj se piše baš osvježenje. bravo, Joks! ( tko će drugi imati ideju i inicijativu nego on
).
sad da odgovorim - ne kaže se uzaludno da je glazba govor duše. samo treba prepoznati kojim to govorom tvoja duša priča u pojedinim trenucima. glazba je neizostavna kulisa nekih veselih događaja, pjeva se na svadbama, rođendanima, a muzike ima i na sprovodu, dakle potrebe ljudi da se izraze kroz glazbu su sveopće.
ja osobno svoj senzibilitet za glazbu mogu zahvaliti obitelji. vjerujem da većina ljudi prve glazbene korake stječe u krugu obitelji, a kasnije u školi i uz prijatelje i društvo. negdje oko puberteta kreću experimenti vezani uz glazbene pravce, neki postaju metalci, neki pankeri, neki vole danijelu, neki narodnjake, Joks tamburice, a neki žele biti operni pjevači..dobro, to rjeđe
osobno, televizor mogu sutra bacit u smeće ( ajd nedostajat će mi VH1), al da mi netko oduzme radio, e to je okrutna kazna..

LinkBack URL
About LinkBacks

) uvijek nešto slušam i nemogu zamisliti dan bez glazbe. Ako i ne slušam pažljivo i pratim svaki ton uvijek nešto u pozadini mora svirati jer mi je inače previše pusto, čudno. Čak i kad idem na spavanje mora mi nešto svirati da lakše zaspim 

Odgovori sa citatom
).