| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Tajči - Bube u glavi u Kultura i Zabava forumu; mozda neko ima zelju ovo skidat 1. Smokvica 2. Bube u glavi 3. Ti nemaš snage 4. A ja ja ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,922
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tajči - Bube u glavi mozda neko ima zelju ovo skidat ![]() ![]() 1. Smokvica 2. Bube u glavi 3. Ti nemaš snage 4. A ja ja 5. Ti mi odlaziš 6. Srce me je izdalo 7. Do zore pjevati 8. Boogie-woogie cipele 9. Milion godina 10. Gori mi pod nogama 11. Padam u nesvjest 12. Zašto nema sretnih ljubavi http://rapidshare.de/files/19683091/tajbubsuugla.rar
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli |
| | |
| | #6 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Tajči - Bube u glavi dođe mi da skinem to sam slušo kad sam imo 5-6 godina a gle me sad ![]()
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,349
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tajči - Bube u glavi joj, to su bila vremena!! Slusal sam to, Daniela Popovica i Prljavce ![]()
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,922
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tajči - Bube u glavi Tajci - Zlatna kolekcija ![]() 01. Hajde da ludujemo 02. Moj mali je opasan 03. Ti nemaš prava na mene 04. Dvije zvjezdice 05. Zauvijek devetnaest 06. Bube u glavi 07. Milion godina 08. Smokvica 09. Srce me je izdalo 10. Ti nemaš snage 11. Pravim se da te ne volim 12. Generacijo moja 13. Be my baby 14. Let's go crazy 15. Hajde da ludujemo (party extended) 16. Hari Mata Hari - Sedamnaest ti je godina 17. Noć od kristala (Zagreb-fest '87) RapidShare Webhosting + Webspace
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli |
| | |
![]() |
| Tagovi: bube, glavi, tajci |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:55.

e kad se toga sjetim