| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Tajči - moj mali je opasan ? u Kultura i Zabava forumu; ljudi znam da je zabranjeno stavljat linkove za download i te stvari al meni pjesma "Moj mali je opasan&... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter | ljudi znam da je zabranjeno stavljat linkove za download i te stvari al meni pjesma "Moj mali je opasan" stvarno treba.. na nostalgiji nemrem skinut.., skine 34% i onda stane.., drugdje nema.. barem nisam nasla.., a neki programi tipa Lime Wire ili Shareaza.. zar stvarno mislite da mogu tam nac nesto nas i tak staro... ljudi pomognite mi molim vas! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Tajči - moj mali je opasan ? Imaš ga na Limewire, a ako tamo ne nađeš, mogu ti ja poslat, imam ja tu pjesmu! Ali ja sam skinuo sa Limewireom pa ćeš vjerojatno nać, ako ne javi mi se na msn pa ću ti poslat
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." 9. uberbabe : 1. krug : skupina C |
| | |
![]() |
| Tagovi: tajci |
« Najjaci techno set i lokacija na kojoj je odrzan, autor seta obavezan
|
Hladno pivo vs. Thompson »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:07.

drugdje nema.. barem nisam nasla.., a neki programi tipa Lime Wire ili Shareaza.. zar stvarno mislite da mogu tam nac nesto nas i tak staro... ljudi pomognite mi molim vas!