| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi thoMPson u Kultura i Zabava forumu; ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 28-03-07 Lokacija: Moto susreti Godina: 18
Poruka: 2,043
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: thoMPson narodnjaci mogu bit u rubrici glazba, a thompson nemoze....... thompsona najviše cijenom od domaćih izvođača a ti srbi, četnici mi se gade, pobili su mi sve rođake i prijatelje koje sam imao u vukovaru... Puče tomson, kalašnjikov a i zbrojevko, Baci bombu, goni bandu preko izvora! Čujte srpski dobrovoljci bando četnici Stići će vas naša ruka i u Srbiji! ![]()
__________________ Pali gume a ne dušu ![]() I said speed, Give me what I need, Yeah Zadnji Uredio tamijan : 18-08-07 u 21:56. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Sarcastic mr. know it all... | Re: thoMPson Bez pizdarija molim Upozorenje, a ne prijetnja... K'o ne sluša nek se goni od ovog topica i ne provocira, što bi i ja radio da jelte nisam moderator. Dakle, ako počne prepucavanje po bilo kakvoj osnovi ide lock na temu. Hvala -wwall
__________________ ...over and out for a while... |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: thoMPson Ma nema beda, wwall, samo ne kužim koja je poanta topica. Topic se otvori pod imenom "ThoMPson" i u prvom postu je neki poster sa imenima članova benda, bez ikakvog teksta o razlogu zbog kojeg je topic otvoren. I šta sad? Valjda onda svatko može pisati bilo što o Thompsonu, s obzirom na to da nema nikakve jasno određene teme. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,322
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: thoMPson Mislim da treba uvesti pravilo da se topici bez uvodnog teksta zatvaraju... što je on sad htio postići... možda baš on na neki čudan način ismijava thompsona ili je sarkastičan, a možda je njegov obožavatelj, al kako da to znamo kad riječi nije napisao...
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: thoMPson Točno Simply i ako nemaš šta reći o njemu Jedva čekam njegov koncert dogodine na Poljudu. Čovjek napravi atmosferu da je to strašno pola naših estradnjaka mu nije ni do koljena.
__________________ "Sex is not an answer, sex is a question. Yes is an answer. |
| | |
![]() |
| Tagovi: thompson |
« AC/DC
|
najbolji rap "beatovi" »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:14.

Pali gume a ne dušu