| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi thoMPson u Kultura i Zabava forumu; Le frog, imam ja puno toga za reći o njemu, ali ne ovdje. Čisto zbog mira u kući. A i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #14 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-09-06 Lokacija: Iza ugla Godina: 33
Poruka: 554
![]() ![]() ![]() | Re: thoMPson Nikad ga nisam slušao,ali treba priznati da je skupio odličan band za turneju amir Lipošek Keks-nekada član Drugog načina i Prljavog kazališta,fantastičan gitarist,uz Marijana Brkića i Vedrana Božića možda i najbolji u HR...Fedor Boić;također bivši član prljavaca,odličan klavijaturist... Damir Šomen-bubnjevi Tiho Orlić-bas...
__________________ What we´ve got here is a failure to communicate! |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-03-07 Godina: 21
Poruka: 88
![]() | Re: thoMPson da mi i nisu drage njegove pjesme thompsona bi slušo u inat svima onima što raspizde cecu i voze se kroz ulicu pa jebote, u subotu ceca pjevala u vukovaru, pazi sad u VUKOVARU na stid i sramotu hrvatskog naroda |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Purger | Re: thoMPson Da i ? Čemu panika ?
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Purger | Re: thoMPson Kaj da je pjevala u Zagrebu,Dubrovniku,Sisku,Osijeku to bi bilo ok,jel ? Samo ne u Vukovaru...daj molim te....
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,067
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: thoMPson Te fore oko domoljublja i nacionalizma ne pušim preveć jer na tome on prodaje albume. No, on meni ima jako lijepe ljubavne pjesme
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
![]() |
| Tagovi: thompson |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:57.