| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi thoMPson u Kultura i Zabava forumu; Vječita rasparava o thompsonu i narodnjacima.... Tko sluša thompsona sluša i narodnjake.... E jebiga, mislim da prije netko ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| Administrator Datum registracije: 20-08-07 Godina: 25
Poruka: 85
![]() | Re: thoMPson Vječita rasparava o thompsonu i narodnjacima.... Tko sluša thompsona sluša i narodnjake.... E jebiga, mislim da prije netko tko sluša britney spears sluša i narodnjake - ista bezumna melodija, koje vuče arapske korjene (i ne vrijeđam arapsku glazbu, kad iz dobre glazbe isčupaš samo neke elemente dobiješ šit). Ja osobno slušam metal... I može pričati tko got što hoće, thompsonove pjesme (instrumentalno) su metal, u najmanju ruku hard rock. Što se tiče nacionalističkih tekstova, postoji xy metal bendova na svijetu koji veličaju neke elemente svoje slavne prošlosti (nordijska povijest) Jedina stvar koju bi tomphson trebao napraviti je pjevati o naši pobjedama nad mađarima i bugarima, tamo 900 i neke godine, pa bi ga valjda malo skinuli sa dnevnog reda... Ma zapravo, onda bi vjerovatno netko rekao da on aludira na srbe i muslimane. Zapravo trebalo bi zabraniti sve pjesme spjevane na bilo kojem slavenskom jeziku. Tako da nema thompsona - ali ni cece - ustupak koji sam spreman napraviti.. ![]()
__________________ "Normal" is what everyone else is, and you are not. |
| | |
| | #57 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,577
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: thoMPson Thompson u svojim pjesmama ima neke teže rifove, ali daleko je to od metala. A, jbg, ako je Jethro tull osvojio nagradu za najbolji metal band, onda komotno možemo reći da je i Thompson metalac! |
| | |
| | #59 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,279
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: thoMPson Sta ajde i nebi bilo toliko loše da ne piva ko da upravo sidi na wc-u sa zesce tvrdom stolicom i vice eeee mooj naroooodeeee , sve dok se napokon ne olaksa. Toliko naprezenja u glasu jos nikad nisam cula...
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. |
| | |
![]() |
| Tagovi: thompson |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:45.

, sve dok se napokon ne olaksa.
Toliko naprezenja u glasu jos nikad nisam cula...