Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Glazba
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Glazba Raspravljate o temi thoMPson u Kultura i Zabava forumu; Vječita rasparava o thompsonu i narodnjacima.... Tko sluša thompsona sluša i narodnjake.... E jebiga, mislim da prije netko ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 15-01-08, 23:58   #51 (permalink)
Administrator

Avatar od korisnika Tolian Soran

Datum registracije: 20-08-07
Godina: 25
Poruka: 85
Tolian Soran se izdvaja iz mase
Re: thoMPson

Vječita rasparava o thompsonu i narodnjacima....

Tko sluša thompsona sluša i narodnjake....

E jebiga, mislim da prije netko tko sluša britney spears sluša i narodnjake - ista bezumna melodija, koje vuče arapske korjene (i ne vrijeđam arapsku glazbu, kad iz dobre glazbe isčupaš samo neke elemente dobiješ šit).

Ja osobno slušam metal...

I može pričati tko got što hoće, thompsonove pjesme (instrumentalno) su metal, u najmanju ruku hard rock.

Što se tiče nacionalističkih tekstova, postoji xy metal bendova na svijetu koji veličaju neke elemente svoje slavne prošlosti (nordijska povijest)

Jedina stvar koju bi tomphson trebao napraviti je pjevati o naši pobjedama nad mađarima i bugarima, tamo 900 i neke godine, pa bi ga valjda malo skinuli sa dnevnog reda...

Ma zapravo, onda bi vjerovatno netko rekao da on aludira na srbe i muslimane. Zapravo trebalo bi zabraniti sve pjesme spjevane na bilo kojem slavenskom jeziku. Tako da nema thompsona - ali ni cece - ustupak koji sam spreman napraviti..

Odgovori sa citatom
Star 16-01-08, 00:01   #52 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 09-01-08
Godina: 20
Poruka: 643
W4R10CK se izdvaja iz maseW4R10CK se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Tolian Soran Pogledaj Poruke

I može pričati tko got što hoće, thompsonove pjesme (instrumentalno) su metal, u najmanju ruku hard rock.
daleko od metala, bliže (hard) rocku nekakvom.

inače ga ne slušam, ali kad se nalijem, dobro mi je sve, pa i on.
W4R10CK je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-01-08, 00:13   #53 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 28-03-07
Godina: 19
Poruka: 2,230
tamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznat

ja slušam thompsona, ali ne i narodnjake...........nikad............
Yeah
tamijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-01-08, 14:51   #54 (permalink)
butsecks

Datum registracije: 05-11-05
Godina: 21
Poruka: 5,114
Servant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant

Thompsonove pjesme su dosta bliske heavy metalu, a kad već mora imat tekstove kakve ima, draže mi je da su mu pjesme instrumentalno takve, nego nešto drugo...

Thompson promiče metal u Hrvata...
Odgovori sa citatom
Star 17-01-08, 17:06   #55 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika debelafrancika

Datum registracije: 27-11-07
Godina: 17
Poruka: 280
debelafrancika

Thompson je za sve koji svršavaju kad čuju riječi domovina , vjera i da treba zaklat Srbina.
Odgovori sa citatom
Star 21-01-08, 08:36   #56 (permalink)
Starter

Avatar od korisnika The Gift Of God

Datum registracije: 20-01-08
Poruka: 36
The Gift Of God

Citat:
Pravi autor: Servant Pogledaj Poruke
Thompsonove pjesme su dosta bliske heavy metalu
Kakav heavy metal,jesi ti ikad sluso thompsona?
The Gift Of God je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-01-08, 11:16   #57 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,577
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar

Thompson u svojim pjesmama ima neke teže rifove, ali daleko je to od metala. A, jbg, ako je Jethro tull osvojio nagradu za najbolji metal band, onda komotno možemo reći da je i Thompson metalac!
Dr Jekyll je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-01-08, 15:35   #58 (permalink)
butsecks

Datum registracije: 05-11-05
Godina: 21
Poruka: 5,114
Servant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant

Citat:
Pravi autor: The Gift Of God Pogledaj Poruke
Kakav heavy metal,jesi ti ikad sluso thompsona?
Da, slušao sam, i gledao koncert s onim mačem što je bio na tvu, neke pisme na zadnjem albumu su teški ripoff Maidena...
Odgovori sa citatom
Star 21-01-08, 16:02   #59 (permalink)
eva
Trouble

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,279
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Sta ajde i nebi bilo toliko loše da ne piva ko da upravo sidi na wc-u sa zesce tvrdom stolicom i vice eeee mooj naroooodeeee , sve dok se napokon ne olaksa. Toliko naprezenja u glasu jos nikad nisam cula...
Odgovori sa citatom
Star 21-01-08, 16:38   #60 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 31
Poruka: 3,534
kresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

Citat:
Pravi autor: eva Pogledaj Poruke
Sta ajde i nebi bilo toliko loše da ne piva ko da upravo sidi na wc-u sa zesce tvrdom stolicom i vice eeee mooj naroooodeeee , sve dok se napokon ne olaksa. Toliko naprezenja u glasu jos nikad nisam cula...
to tako treba....ta nije narodnjak, roker je....
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: thompson

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 00:45.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114