| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Tko je trebao ići na eurosong? u Kultura i Zabava forumu; Po meni oni Trio Fantasicus... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Tko je trebao ići na eurosong? Neznam...kad nemam nekoga tko mi se sviđa,nije ni bitno, nije fora...oni potkupe žiri i onda neide najbolji. nema nikakve šanse da oni pobijede na eurosongu,bar po mom mišljenju. više sam očekivala od Antonije Šole...ali nije ona za tako nešto,ima preveliku tremu...inače lijepo pjeva i glumi
__________________ You'll never walk alone |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-05-07 Lokacija: Dalmacija
Poruka: 117
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko je trebao ići na eurosong? nije mi nitko posebno dobar...giulianova pisma je super, ali nije baš za eurosong. kraljevi ulice i sandra bagarić su mi se svidili
__________________ Sve što je dobro ili je nemoralno ili ilegalno ili deblja |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Radost Europe | Re: Tko je trebao ići na eurosong? Citat:
Isto vrijedi i za Željka Houdeka!
__________________ Show love with no remorse | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,628
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko je trebao ići na eurosong? Pa, bez obzira na gore navedene, mislim da je ukupni tehnički i estetski dojam najbolje prezentiran upravo od Dade Topića i Dragonfly. Možda i jesam stari roker, ali ostale pjesme mi baš nisu dovoljno dobro zvučale da bi zauzele neko bolje mjesto na Eurosongu. Naravno, niti za Dadu Topića ne predviđam pobjedu ili prva tri mjesta, ali mislim da se mogu plasirati između 5. i 10. mjesta. Ali, to je samo moje mišljenje. Vidjet' ćemo uskoro. ![]()
__________________ Konačno da i ja jednu kažem |
| | |
![]() |
| Tagovi: eurosong, ici, tko, trebao |
« Stoja 18.5.2007 Pasha
|
Plakati »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:13.

U potpunosti se slažem! Uzeo si mi riječ iz usta.