Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Glazba
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Glazba Raspravljate o temi Tko je trebao ići na eurosong? u Kultura i Zabava forumu; Po meni oni Trio Fantasicus...

Odgovor

Opcije Teme
Star 09-05-07, 10:28   #1 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 01-05-07
Godina: 22
Poruka: 955
Mean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznat
Tko je trebao ići na eurosong?

Po meni oni Trio Fantasicus
Mean girl je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-05-07, 11:36   #2 (permalink)
Radost Europe

Datum registracije: 19-05-04
Godina: 3
Poruka: 3,895
Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Lovel
Re: Tko je trebao ići na eurosong?

Doris Dragović i
Odgovori sa citatom
Star 09-05-07, 11:49   #3 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 4,934
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Citat:
Pravi autor: Lovel Pogledaj Poruke
Doris Dragović i
U potpunosti se slažem! Uzeo si mi riječ iz usta.

Maslow je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-05-07, 11:50   #4 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 26-06-06
Godina: 14
Poruka: 2,322
icegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku icegirl Pošalji poruku preko Skype-a korisniku icegirl

Neznam...kad nemam nekoga tko mi se sviđa,nije ni bitno,
nije fora...oni potkupe žiri i onda neide najbolji.
nema nikakve šanse da oni pobijede na eurosongu,bar po mom mišljenju.
više sam očekivala od Antonije Šole...ali nije ona za tako nešto,ima preveliku tremu...inače lijepo pjeva i glumi
Odgovori sa citatom
Star 09-05-07, 11:58   #5 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 07-05-07
Poruka: 117
tigress se izdvaja iz masetigress se izdvaja iz masetigress se izdvaja iz masetigress se izdvaja iz mase

nije mi nitko posebno dobar...giulianova pisma je super, ali nije baš za eurosong.
kraljevi ulice i sandra bagarić su mi se svidili
Odgovori sa citatom
Star 09-05-07, 12:16   #6 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 26-06-06
Godina: 14
Poruka: 2,322
icegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku icegirl Pošalji poruku preko Skype-a korisniku icegirl

ja sam dosad imala jednog jedinog...Jacques Houdek....moj bratić,najbolji je bio...
Odgovori sa citatom
Star 09-05-07, 12:20   #7 (permalink)
Radost Europe

Datum registracije: 19-05-04
Godina: 3
Poruka: 3,895
Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Lovel

Citat:
Pravi autor: icegirl Pogledaj Poruke
ja sam dosad imala jednog jedinog...Jacques Houdek....moj bratić,najbolji je bio...
Adolf Topić mi nije bratić i ne nalikujem na njega!!!
Isto vrijedi i za Željka Houdeka!
Odgovori sa citatom
Star 09-05-07, 12:58   #8 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,628
Homesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svima

Pa, bez obzira na gore navedene, mislim da je ukupni tehnički i estetski dojam najbolje prezentiran upravo od Dade Topića i Dragonfly. Možda i jesam stari roker, ali ostale pjesme mi baš nisu dovoljno dobro zvučale da bi zauzele neko bolje mjesto na Eurosongu. Naravno, niti za Dadu Topića ne predviđam pobjedu ili prva tri mjesta, ali mislim da se mogu plasirati između 5. i 10. mjesta. Ali, to je samo moje mišljenje. Vidjet' ćemo uskoro.
Odgovori sa citatom
Star 17-05-07, 19:30   #9 (permalink)
Starter

Datum registracije: 17-05-07
Poruka: 2
Dijana se izdvaja iz mase

tesko pitanje.. Nesto mi ove godine nije nitko bio za Eurosong.. Ali ako moram birati, Jelena Rozga i Pejakovic :-)
Dijana je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-05-07, 19:37   #10 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 03-12-06
Poruka: 3,159
manekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobar

kraljevi ulice i sandra bagaric
manekenka je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: eurosong, ici, tko, trebao

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 16:13.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108