| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Tko je trebao ići na eurosong? u Kultura i Zabava forumu; Ma meni je bio dobar onaj, kak se zove, što je pjevao nešto.."njemu nisi žena nego ljubavnica&... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Caballero Negro | Re: Tko je trebao ići na eurosong? Ma meni je bio dobar onaj, kak se zove, što je pjevao nešto.."njemu nisi žena nego ljubavnica". Ipak favorit mi je bio Giuliano, ali ni on ne bi vjerojatno daleko dogurao.
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,482
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko je trebao ići na eurosong? Nitko, kakve su pijesme bile... Ustvari nisam cuo niti jednu pijesmu, ali s obzirom na "estradu", predpostavljam odgovor ![]()
__________________ She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and pass away I don't know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist |
| | |
| | #13 (permalink) |
| charolastra | Re: Tko je trebao ići na eurosong? Iskreno ni jedna nije bila dobra, užas do užasa ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #14 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-03-07 Lokacija: Balkan
Poruka: 1,150
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko je trebao ići na eurosong? znaš kad se dobro prolazi: kad publika prvo u Zagrebu prihvati pesmu s kojom se ide na Eurosong, čim počnu oni komentari meni nisu simpatični, pesma je mogla bit bolja i to... nema ništa od toga i ja bih volela gledat Doris još koji put... |
| | |
![]() |
| Tagovi: eurosong, ici, tko, trebao |
« Stoja 18.5.2007 Pasha
|
Plakati »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:39.