| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Tko ovo pjeva/ Ime ove pjesme?? u Kultura i Zabava forumu; Ako ste culi neku pjesmu kojoj ne znate ime niti tko ju pjeva ovdje mozete zatraziti pomoc od ostalih forumasa ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,352
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ako ste culi neku pjesmu kojoj ne znate ime niti tko ju pjeva ovdje mozete zatraziti pomoc od ostalih forumasa da vam pomognu odgonetnuti ime tog pjevaca, pjevacice, grupe!! Samo napisite dio stihova i ako netko zna vec ce vam pomoci! Ova tema sluzi iskljucivo za tu namjenu! ![]()
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 23-12-06 Godina: 20
Poruka: 3
![]() | Re: Tko ovo pjeva/ Ime ove pjesme?? Jel zna netko kako se zove ova pjesma i tko ju pjeva? Čuo sam je na narodnom radiju,ide nekako ovako: U Lepoglavi dane brojio moj je otac isto zborio i dočeko sam Bogu hvala ja Hrvatsku moja mala, dočeko sam Bogu hvala. Bit će zora, bit će dana i ljubavi na usnama... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,332
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko ovo pjeva/ Ime ove pjesme?? Ice, to te je Dj. Krmak -Samokritična
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Tko ovo pjeva/ Ime ove pjesme?? Pitanjce, pa ako tko zna nek pomogne: Radi se o pjesmi koju pjeva Mario Mihaljević. Tekst ide nešto kao: ...Volim te moj narode... ...Moj narode od svih si bolji... Pa ako netko zna cijeli tekst ili gdje ga se može naći...
__________________ Lingua ligata tibi multos adquirit amicos!! |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Purger | Re: Tko ovo pjeva/ Ime ove pjesme?? Trebam pomoć ! Traži se ime pjesme i tko pjeva !!! Riječi pjesme idu nekako ovako... Ovo je moja kuća,živio sam tu, ovo je moja draga,volio sam nju, ovo je čovjek neki,uzeo mi sve, skitnice čekajte me...bla,bla,bla.. Nisam ziher da je i ovo kaj sam napisao točno. Tnx !
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
![]() |
| Tagovi: grupe, imena, pjesme, pjevaci, pjevacice, stihovi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:11.

) tko to pjeva?