| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Tko ovo pjeva/ Ime ove pjesme?? u Kultura i Zabava forumu; Ali ti slušaš narodnjake???... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #102 (permalink) |
| charolastra | Re: Tko ovo pjeva/ Ime ove pjesme?? Ja? Ne baš, ali nije teško naći tko šta pjeva.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #105 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Tko ovo pjeva/ Ime ove pjesme?? Rano,rano mi je noćas zaspati Noćas mi se vino pije nek' me ubije Rano,rano mi je noćas zaspati Bolje mrtav pijan biti nego živ bez nje... pošto sam nova ovdje ne znam da li je već netko ovo tražio ali ako može pomoć...
__________________ ...0čI sU Ti UmorNe ka0 Da Si PlaKaLa, UsNe Su Ti CrvEnE Ka0 Da Si Ga LjuBilA... Ne LaŽi, MalenA, NiSi Ga pReb0lJeLa, 0sTa0 Je TraG k0lik0 Si Ga w0LjeLa... |
| | |
| | #106 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 28-11-06 Godina: 26
Poruka: 6
![]() | Re: Tko ovo pjeva/ Ime ove pjesme?? Čitaj pravila! ILEGALNE RADNJE Linkovi i attachmenti na crack, warez, hack, virus, ukradene sadržaje, sadržaje koji krše autorska prava vlasnika nekog djela, sajtove s govorom mržnje i ostale ilegalne sajtove i sadržaje strogo su zabranjeni, a zabranjeno je i njihovo spominjanje ili poticanje na ilegalne radnje. Ilegalne (i na Forumu nedozvoljene) one su radnje koje sankcioniraju zakoni Republike Hrvatske. Zadnji Uredio daidza : 28-04-07 u 03:02. |
| | |
| | #108 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 05-05-07
Poruka: 1
![]() | HELP, please..... Može li mi itko reći tko pjeva ovu pjesmu: ..imao si me, dobio si sve, dobio i previše, zato neću neću više čekati zato neću neću niti plakati da te nešto molim,da te ludo volim ne pada mi dušo napamet raščistit ću s tobom jednom zauvijek zauvijek konačno sam sebi priznala... |
| | |
![]() |
| Tagovi: grupe, imena, pjesme, pjevaci, pjevacice, stihovi |
« metallica
|
Depresivne pisme »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:43.