| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Tko ovo pjeva/ Ime ove pjesme?? u Kultura i Zabava forumu; nađi onda ovu Citat: Pravi autor: miksi zna neko ko peva ovu novu stvar "Let the fire burn, let ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #182 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 28-07-07 Godina: 29
Poruka: 3
![]() | Re: Tko ovo pjeva/ Ime ove pjesme?? Citat:
a vec sam se ponadao !ali bitanga i princeza je album od Bijelog dugmeta,meni treba dance na HRV.Steta sto se ne mogu sjetiti jos kojeg detalja.hvala na ideji ![]() | |
| | |
| | #183 (permalink) | |
| sarcasm, just one more service that i offer Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 99
Poruka: 4,851
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko ovo pjeva/ Ime ove pjesme?? Citat:
Bend ti se zove "Matrix", a pjesma se zove "Na zadnjem sjedištu tvog auta"... Ja se ponešto kužim u glazbu i znam ovu pjesmu... ![]() | |
| | |
| | #184 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Tko ovo pjeva/ Ime ove pjesme?? Hrvatska glazba...u 90 posto slučajeva se pjesma zove kako ide i refren! hahahaha
__________________ Sportske novosti | Sportski oglasnik | Pogodi | Igrice Ti si ono što su od tebe učinile tvoje vlastite misli. Pazi na ono što misliš |
| | |
| | #185 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 12-12-05 Lokacija: Sarajevo, BiH Godina: 27
Poruka: 1,311
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko ovo pjeva/ Ime ove pjesme?? Citat:
![]() Ja mislim da ide tam tam tara tam tam tara tara...
__________________ "Sta da ti kazem" - Rece naajstariji, i naajmudriji. | |
| | |
| | #186 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Tko ovo pjeva/ Ime ove pjesme?? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kakva je to pjesma?!?
__________________ Sportske novosti | Sportski oglasnik | Pogodi | Igrice Ti si ono što su od tebe učinile tvoje vlastite misli. Pazi na ono što misliš |
| | |
| | #187 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Tko ovo pjeva/ Ime ove pjesme?? Molim vas, jel mi netko može reći koja je ovo pjesma? stavit ću link bloga gdje sam ju našla jer mi se neda pisati sve kad je pjesma cijela. Molim vas što prije hitno mi je IF ONLY ;; Malo se spustite dolje na blogu, sama će početi...
| | |
| | #189 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Tko ovo pjeva/ Ime ove pjesme?? Puno ti hvala Slay... imaš rep+
| | |
![]() |
| Tagovi: grupe, imena, pjesme, pjevaci, pjevacice, stihovi |
« Dječaci - Drama
|
thoMPson »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:56.

)