| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Tko ovo pjeva/ Ime ove pjesme?? u Kultura i Zabava forumu; Dalibor Brun sigurno... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Tko ovo pjeva/ Ime ove pjesme?? I mene ova zanima... ljudi help...
__________________ Buffalo theory - my theory |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko ovo pjeva/ Ime ove pjesme?? Neki stari rap, zaboravio sve, samo zampatio rečenicu: "Don't push me around cause i'm close to the edge, I'm trying not to lose my head." Ime artista i pjesme molim ako tko zna |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-12-06 Lokacija: Karlovac Godina: 19
Poruka: 282
![]() ![]() | Re: Tko ovo pjeva/ Ime ove pjesme?? To ti je Mr. Grandmaster flash,a po izvođaču probaj naći na nekoj stranici u vezi takve muzike ili limewire i slično...
__________________ "Riječi su isto kao i gomila ljudi Nije nužno znati za sve Odaberi za sebe samo one prave" |
| | |
| | #27 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 03-11-06 Godina: 34
Poruka: 2
![]() | Re: Tko ovo pjeva/ Ime ove pjesme?? Citat:
Pozdrav, Vochko ![]() | |
| | |
| | #28 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 03-11-06 Godina: 34
Poruka: 2
![]() | Re: Tko ovo pjeva/ Ime ove pjesme?? Citat:
Izvodjac se pojavljuje u dva naziva: Grandmaster Melle ili Grandmaster Flash, a pjesma Ti se zove The Message. Ide ovako: Don't push me 'cuz I'm close to the edge, I'm trying not to lose my head, Uh huh ha ha ha.... Pozdrav, Vochko ![]() | |
| | |
| | #29 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Tko ovo pjeva/ Ime ove pjesme?? Nije to ta, ovu pjeva Niko Bete, ali je nigdje nisam nasao za DL... ako neko ima, plz send na mail
__________________ Buffalo theory - my theory |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-01-06 Godina: 30
Poruka: 138
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko ovo pjeva/ Ime ove pjesme?? neki narodnjak, ne znam tko pjeva ide odprilike ovako: "za vjenčanim stolom sada sjedi šejtan i nekoga čeka, a šta bi čekao stavi svoj potpis i idi što pre" znam samo ovaj stih, ne znam ni ime pjesme ni ime izvođača... Hvala ![]()
__________________ Marilyna Mansona za papu! |
| | |
![]() |
| Tagovi: grupe, imena, pjesme, pjevaci, pjevacice, stihovi |
« narodnjaci 2008
|
metallica »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:04.