| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Tko ovo pjeva/ Ime ove pjesme?? u Kultura i Zabava forumu; Citat: Pravi autor: tbeg EVO JEL SAD BOLJE YouTube - The Coke Side Of Life (Christmas) AJDE MOLIM VAS PRONAĐITE AUTORA ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #351 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-08-07 Lokacija: City of Angels =) Godina: 16
Poruka: 513
![]() | Re: Tko ovo pjeva/ Ime ove pjesme?? Citat:
__________________ Andry =)... http://billytalentfan.blog.hr I don't need you to tell me what to do, And I don't need you to tell me what to be, F**K YOU! | |
| | |
| | #352 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-01-07 Lokacija: ispred kompjutera
Poruka: 224
![]() | Re: Tko ovo pjeva/ Ime ove pjesme?? help da mu nisam dala da me skine da me ljubi ne bi sada znala da bolji si ti... help!!! koja je pisma???
__________________ Have you ever noticed, That I’m not acting as I used to do before? Have you ever wondered, Why I always keep on coming back for more? |
| | |
| | #353 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-03-07
Poruka: 208
![]() | Re: Tko ovo pjeva/ Ime ove pjesme?? e ljudi need some help,, kako se zove pisma iz filma the guardian,ono o obalnoj strazi US, ko je gleda na divX-u svira na cd1 u 36min filma, ista stvar je u intro videu pro evolution soccera 6. ako ko zna molim vas nek mi javi na b0dul0@gmail.com ( ovo su 0-nule ne veliko O) ako moze sto prije, pozz svima
__________________ De gustibus non est disputandum |
| | |
| | #356 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 23-08-07 Godina: 20
Poruka: 3
![]() | jedna božićna pjesma tražim božićnu pjesmu........neznam izvođača ni naziv pjesme, refren ide ovako Nedaj Bože nikome da ljut je taj dan, svakome da ljubavi da nebude sam nemojte me krivo shvatiti........ja ne tražim da mi netko uploada mp3-cu što je ilegalno, samo da mi netko kaže naziv pjesme ili izvođača. Hvala |
| | |
| | #359 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-10-07 Lokacija: Zadar
Poruka: 494
![]() ![]() ![]() | Re: Tko ovo pjeva/ Ime ove pjesme?? Zna li neko mozda ime pisme koja je svirala na olimpiskim igrama u ateni kad bi prikazivali filmice o krajoliku prvo svira mandolina ili tako nesto i onda se postepeno ubrzava ritam
__________________ zapivajmo nocas u konobi nek se stare uspomene bude tuđi covik nikad nece znati sto to veze Dalmatinske ljude |
| | |
![]() |
| Tagovi: grupe, imena, pjesme, pjevaci, pjevacice, stihovi |
« Najtužnije pjesme
|
Megadeth »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:19.