| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Tko ovo pjeva/ Ime ove pjesme?? u Kultura i Zabava forumu; edit: pronašli su dečki!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #401 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 12-01-07 Lokacija: Samobor Godina: 21
Poruka: 1,971
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko ovo pjeva/ Ime ove pjesme?? edit: pronašli su dečki!
__________________ "The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you." - Bill Murray "bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..." |
| | |
| | #402 (permalink) |
| Do'h! | Re: Tko ovo pjeva/ Ime ove pjesme?? Magazin Dva zrna grozdja Dva su zrna grozdja ostala na stolu oko nas je suton mirise na smolu Dvije su noci malo dva su dana kratka ta dva zrna grozdja zadnja su al slatka Ref. 2x Poljubi me poljubi me ti po pijesku tijela nek ostave nam trag Poljubi me poljubi me ti jer tako si mi drag Poljubi me poljubi me ti jer noc je kratka a sve u nama vri Poljubi me poljubi me ti dok zlatno grozdje zri Oko nas je smutom minula je zega dva ce zrna grozdja ostati od svega Dvije su noci malo dva su dana kratka ta dva zrna grozdja zadnja su al slatka Ref. Jel možda ova? |
| | |
| | #404 (permalink) |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,547
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko ovo pjeva/ Ime ove pjesme?? Meni se svidja jedna, od pre 4-5 godina, ali ne znam ko peva, ide ovako: "Tears from the moon fall down like rain I reach for you I reach in vain..."
__________________ Credibile quia ineptum... |
| | |
![]() |
| Tagovi: grupe, imena, pjesme, pjevaci, pjevacice, stihovi |
« The Doors
|
Hitovi 90-tih »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 2 (1 članova i 1 gosta) | |
| Darthie |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:42.