| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Tko ovo pjeva/ Ime ove pjesme?? u Kultura i Zabava forumu; Citat: Pravi autor: hecate nemaš se ti meni šta ispričavati, a već sam i na prethodnoj stranici "lijepo" ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #561 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-08-07 Lokacija: City of Angels =) Godina: 16
Poruka: 513
![]() | Re: Tko ovo pjeva/ Ime ove pjesme?? Citat:
to je meni zvucalo malo sarkasticno, sam zato rekal da se moglo i ljepo rec. XD. idemo dalje (HDZ) lol salim se.
__________________ Andry =)... http://billytalentfan.blog.hr I don't need you to tell me what to do, And I don't need you to tell me what to be, F**K YOU! | |
| | |
| | #563 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 03-06-08
Poruka: 16
![]() | Re: Tko ovo pjeva/ Ime ove pjesme?? Pjesmu u originalu izvodi Jasna Žalica, glumica iz istoimenog filma Gori vatra redatelja Pjera Žalice. A Bešlić pjeva Malo je malo dana, također iz jednog drugog filma od Žalice, mislim da se zove Kod amidže Idriza. A Iznad Tešnja zora sviće, više manje pjevaju svi... |
| | |
| | #564 (permalink) | |
ZABRANJENO REKLAMIRANJE !!! -sahasa Zadnji Uredio sahasa : 29-06-08 u 10:49. | |
| | |
| | #565 (permalink) | |
![]() | Re: U potrazi za pjesmom Citat:
| |
| | |
| | #566 (permalink) |
![]() | Re: Tko ovo pjeva/ Ime ove pjesme?? [quote=Seek;455146]Pozz svima Zanima me tko pjeva ovu pjesmu,znam samo refren pjesma mora biti stara jer nikako ne mogu pronać ko pjeva,a pjeva jedna grupa Dali se sjeiš nekad mene, dali se sjetiš mojih suza Tražim i ovu,neki funky bend,pjeva ženska,novija tvoje oči se su promjenile U originalu Džo Maračić Maki, prepjevao Dalibor Brun,na megamix-u, još devedesetih. |
| | |
| | #567 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-09-06 Lokacija: Iza ugla Godina: 33
Poruka: 557
![]() ![]() ![]() | Re: Tko ovo pjeva/ Ime ove pjesme?? Dal se sjetiš nekad mene - Dalibor Brun To sjećanje još u srcu traje, Ali nekad zna da boli. Srce pita kome ljubav daješ Koga sada mjesto mene voliš. Dal se sjetiš nekad mene, dal se sjetiš mojih suza Dal jos tvoje srce čuva one drage divne uspomene. Ti si nekad bila moje sunce Još se srce tebe sjeća. Tu je slika tvoga nježnog lica, Ali gdje je naša davna sreća. jel to tražiš?
__________________ What we´ve got here is a failure to communicate! |
| | |
| | #568 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-07-08
Poruka: 6
![]() | Re: Tko ovo pjeva/ Ime ove pjesme?? trebam ime pjesme i izvođača pjemsa ide ovako: suza moja ko lutalica traži put do tvoga srca ne može, ne može hladno je to sam čuo tu na lokalnim zabavam, a nigdje da nađem kako se pjesma zove ili ko ju pjeva |
| | |
| | #569 (permalink) | |
Počeo sam preslušavati svoju arhivu, možda negdje naletim na istu...pa ti javim... | |
| | |
| | #570 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 23-02-08 Godina: 23
Poruka: 4
![]() | Re: Tko ovo pjeva/ Ime ove pjesme?? molim vas pomoč ako netko zna.pjesma je narodnjak i ide nešto tipa ovo.... ''samo ti si moja bila,zašto si me ostavila...samo ti si srečna bila zašto si me ostavila....''pomagajte.neznam ko to pjeva a ni kako se pjesma zove.
__________________ |
| | |
![]() |
| Tagovi: grupe, imena, pjesme, pjevaci, pjevacice, stihovi |
« Najtužnije pjesme
|
Megadeth »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:22.